Front Row шопинг гид – Ню Йорк, Милано, Лондон и Париж

Тъй като модният месец е в разгара си, индустрията на стила и красотата е заета с най-актуалните тенденции и колекции, които дизайнерите представят на бляскавите подиуми. Шумните шоута се превръщат в основна тема на разговор за секунди, а в повечето случаи получаваме информацията за най-актуалните ревюта от „първа ръка”. Или иначе казано – от социалните медии на най-известните блогъри и модни редактори, които имат честта и удоволствието да наблюдават новите колекции от първия ред.

И в случай, че се чудите каква е правилната формула на перфектния Front-row тоалет, днес решихме да ви дадем няколко идеи, вдъхновени от четирите горещи модни столици – Ню Йорк, Милано, Париж и Лондон. Селекцията е дело на шопинг експертите в страхотния онлайн магазин Boohoo.com, а ние с огромно удоволствие ви я представяме. Повечето идеи са доста комфортни и са подходящи и за ежедневието, а с част от тях може да се появите на стилно парти!

Ще се радваме да научим кое съчетание ви допада най-много?

Ню Йорк

Когато става въпрос за Ню Йорк, мислете в минималистичен стил, изчистени линии и дръзки детайли. Пастелните и светли цветове са абсолютно задължителни, а комбинацията от стилове (например, спортен с елегантен) е за предпочитане!

Лондон

Уличният стил на Лондон е небрежен и комфортен. Може да оставите вкъщи токчетата и да предпочетете  удобството на кецовете. Основният акцент е върху аксесоарите.

Париж

Париж е шик и романтика с лека винтидж нотка. Актуално е стилното напластяване и контраста между материи – по груби платове в комбинация с нежна дантела или сатен. Ако заложите на миди пола – няма как да сбъркате!

Милано

Милано е град на цветове и нюанси, който събира в себе си красотата и пищността на италианската култура. Заложете на съчетание между ярки цветове и секси извивки и няма как да останете незабелязани!

Автор: Преслава Цачева