Glamour обяви Джейми Дорнан за най-секси мъж на годината!

След оспорвана конкуренция, едно от най-известните и успешни модни списания – Glamour обяви своя избор за най-секси мъж на 2015 година! Късметлията е небезизвестния актьор Джейми Дорнан, който придоби популярност след превъплъщението си в ролята на Крисчън Грей в хитовата поредица “50 нюанса сиво”

jamie dornan

Гласуването се проведе онлайн и повече от 80 000 почитателки на списанието имаха възможността да оставят своя глас за това кой според тях е достойния носител на титлата! Уверяваме ви, че конкуренцията, с която Джейми се е преборил, е наистина сериозна. На второ място достойно се подрежда Бенедикт Кембърбач (“Шерлок” и “Игра на кодове”), а на трето – Том Хиделстън (“Тор”). Четвърто място е за Робърт Патисън (“Здрач”), който само преди две години оглави класацията. Пето място бе отредено на чаровния Хенри Кавил, шесто – на Тео Джеймс, седмо – Хари Стайлс от One Direction, осмо – Джейми Кембъл Бауър, девето – Джарет Лето и десето – певеца Фарел Уилямс!

 

 


Един достоен списък от безспорно чаровни и секси актьори и изпълнители, които нямаме нищо против да виждаме по-често на големия екран, както и като лица на различни брандове. Но нека за момент се върнем на безспорния победител – Джейми Дорнан. Освен ролята му в хитовия “50 нюанса сиво”, Джейми е доказвал талантите си и като модел. От години той е едно от рекламните лица на бельото Calvin Klein, което, разбира се, означава че буквално е подписал договор, задължаващ го да поддържа перфектна фигура! Справя се доста добре, не мислите ли?

А вие кой смятате, че е най-секси мъжа на 2015 година? Съгласни ли сте с класацията на списание Glamour или имате предложения за нови номинирани? Ще се радваме да прочетем мнението ви в коментарите!