Good Girl Collector Edition Velvet Fatale – най-доброто оръжие за съблазняване

Carolina Herrera представя Good Girl Velvet Fatale, ново колекционерско издание, в червено кадифе, придаващо още повече блясък на съблазняването

o.66606

Carolina Herrera лансира Good Girl Collector Edition Velvet Fatale, ново колекционерско издание на успешния парфюм Good Girl Eau de Parfum, един от най-продаваните аромати в последните години по света. Иконичната обувка, доказано глобален хит, е обвита в червено кадифе, дизайн, който акцентира върху чувствеността на аромата. Този нов флакон придава нова величина на Ориенталският-Цветен аромат, базиращ се на блясъка на Жасмина и топлината на зърната от Тонка.

th_75b4e3d8c66a7974a1bc8c6b421877b5_image-of-ingredients-chny-good-girl-eau-de-parfum-legere-carolina-herrera-new-york

“Ароматите разказват истории. Good Girl ни разказва за двойнствената страна на жената и силата й, скрита в женствеността. Този аромат е за дързостта, да живеем с мечтите си и да приемем всички роли, които желаем в живота си.” Velvet Fatale ознаменува силата на съблазняването и нашата завладяваща игрива чувственост”, обяснява Каролина Херера Де Баез, творческа директор на Carolina Herrera Fragrances от 1997 г. насам. Посланието на Velvet Fatale е завладяващо и силно символично: “Червеното е един от любимите ми цветове: забавен, интензивен и загадъчен … Той отразява страст, любов и alegría de vivir – радостта от живота. Освен това, това е един от класическите цветове на марката, който е символ на нашите ценности”, добавя Де Баез.

o.66607

Спиращ дъха клип е създаден специално за това лансиране на ексклузивното колекционерско издание, пресъздава мотото на Good Girl – Хубаво е да си лош. Твърдението се предава чрез всички негови усещания в новия късометражен филм. Супер моделът, импресариото и социалният активист Карли Клос, която е образ на “Доброто момиче” от стартирането на аромата през 2016, е основният герой на кампания, в която се преплитат реалността и анимацията. Клос влиза в сценария, където всичко – столове, маси, герои – са рисувани по начин, който напомня на сладострастната Джесика от филма „Кой натопи Заека Роджър?“. Аудиторията е очарована от чувствеността и харизмата на Клос, следват аплодисменти и овации, хвърлят се целувки, и Клос, уверена и силна, обута на високи токчета и с прическа на елегантни холивудски вълни, улавя една целувка. И всичко това, съпроводено от съблазнителния саундтрак на Крис Исак-„Baby Did a Bad Bad Thing.“

 

“Що се отнася до обувките на високи токчета, никога нямаме достатъчно. Те отразят нашата хамелеонска личност, затова имаме толкова много лица и това е и причината, поради която сме доволни само от перфектният чифт. Velvet Fatale показва нашата вътрешност в дълбочина – фаталната жена, тя ни успокоява и ни дава сила, докато ни кара да се чувстваме много женствени. Това е най-доброто съблазняващо оръжие!”, обобщава Де Баез. Това ново лансиране отдава дължимото на женската власт и ни подканва да бъдем палави.

Still Life Visual Campaign

Флаконът, неустоим като аромата, също улавя нашата двойнственост. Формулата е създадена от престижния парфюмерист Луиз Търнър, съчетава сияйността на жасмина и туберозата с тъмния и гурме акорд на зърна Тонка и какао. Парфюмът е представен в изискана опаковка, която съчетава червени, бели цветове и златни линии.

-Готови ли сте да съблазните и да вдъхновите?