Гримьорка на звездите разкрива тайните им за красота

Гримьорката на Роузи Хънтингтън-Уайтли споделя гениални тайни за красота

Get the glow!

По целия свят се полагат неимоверни грижи в макиажа и техниките за гримиране, за да изглежда лицето така сякаш не носи грим. Само в България и околията трупат пласт върху пласт, мигла върху мигла, гланц върху червило, върху балсам и после пак гланц. Но, ако сте от онези фини девойки, които просто искат да подчертаят красотата си, а не да сменят физиономията си, значи тази мацка ще ви пасне идеално.



Популярна е с това, че гримира много звезди и модели, сред които и фантастичната Роузи Хънтингтън-Уайтли. Ники Уолф, по-известна с Instagram псевдонима си @nikki_makeup, е Кралицата на Insta beauty.

Гримьорката е възхвалявана за способността си да създава бляскава, светеща кожа, „лоши” вежди и такъв вид красота, която не е сред фаворитите ви, но всъщност много ще искате да опитате.



Девойката е свежарка. Готина е, но най-важното е, че е истински артист, създател на красота. Вече е отличена с награди за своята работа и то заслужено – защото е истински професионалист. Затова спокойно можете да й се доверите.


Ето и няколко съвета, които дава Ники за мистична, бляскава красота.

1. Изберете точната основа за грим, която отговаря на вашия тип кожа.

Ники казва, че един добър праймер е в основата на перфектен външен вид. Много е важно да подберете точния продукт, който отговаря на типа кожа и на целите, които искате да постигнете. Така че, ако имате мазна кожа, винаги използвайте матираща основа. Друго важно уточнение, което прави Ники е, че е много по-добре да нанасяте продукта с ръце, отколкото с каквито и да било „оръдия на грима”.
„Ръцете са най-добрите инструменти” – казва тя. “Когато работя с модели, наистина усещам структурата на лицето им, използвайки ръцете си, и по този начин подготвям кожата им грижливо и щателно.”


КУПИ основа за грим

2. Поставяйте на клепачите си първо молив, а след това сенки.

Докато повечето от нас мигновено посягат към любимата палитра сенки за очи, Ники твърди, че всъщност първо трябва да очертаем окото с молив. Тя използва цяла армия от кафеникави нюанси моливи и очна линия, сливайки ги върху клепача, за да го оформи съвършено и чак след това нанася пудрения нюанс, за да придаде още повече изразителност и драматизъм на погледа.
„Това ще гарантира, че прахът ще остане на място си и няма да се изтрие с времето. Кафявите тонове пасват добре на всеки цвят на очите.”


КУПИ палитра сенки за очи
КУПИ двоен молив за очи

3. Тайната за перфектни вежди.

Ники казва, че използва техниката „Soap Brows” на всяко лице, което разкрасява. Започва с поставянето на фиксиращ спрей, който държи веждите в ред и придава обем. Техниката на soap brows изисква да разполагате с четка, най-добре е такава от спирала, сапун и малко вода. Потапяте четката във водата, след това я натърквате хубаво в сапуна и започвате да решите веждите си в посока линията на челото. По този начин отваряте погледа си, придавате небрежност и свежест на визията и създавате natural ефект върху лицето.


КУПИ спирала за вежди

4. Навийте миглите си преди лягане.

Това е трикът номер едно на Ники за красота. Навийте миглите си преди да заспите. Най-бързият и лесен начин е като използвате миглоизвивачка, а след нея нанесете безцветна подхранваща спирала или серум за мигли.
„Събуждате се с меки извити мигли, които ще издържат цял ден.”


КУПИ миглоизвивачка
КУПИ серум за мигли
КУПИ овлажняващ гел за мигли

5. Използвайте продуктите си по необичайни начини.

Ники обича да се доверява на цялото си бойно гримьорско снаряжение по всички фронтове. Тя казва, че всъщност сенките за очи правят перфектния look на вашите устни. А овлажнителят за лице опитомява непокорните къдрици.



Отбележете си!


Редактор: Марина Делева