INSTA STYLE: Любимите летни визии на… sibelle_ita

От този месец поставяме началото на една нова и различна рубрика в emodno.com. Ще се постараем всяка седмица да ви срещаме с някоя вдъхновяваща инстаграм дама, която ще ни споделя своите любими лятни визии. Сигурни сме че голяма част от вас черпят модно вдъхновение от различните готини профили в инстаграм, затова решихме да съберем на едно място някои от любимите ни бг момичета. А и освен че ще получите страхотни идеи за летни тоалети, то сме сигурни и че ще попаднете на някой нов страхотен профил, който да последвате!

Първата ни гостенка е Сибел… или както тя обича да ѝ казват – Сибелита. Тя работи в модния бранш вече повече от 6 години, като в  момента е Department Manager в Н&М. Близките ѝ я определят като работохолик, пътешественик и инат, а това което лъха от инстаграм профила ѝ е естетика, семплост и любов към модата. Ако все още не сте я последвали в инстаграм, веднага поправете това! (@sibelle_ita)Ето какво ни разказва тя за любимите си лятни визии:

След дълго време работа с дрехи, материи, принтове и непрекъснатият стремеж да си в крак с модните тенденции, които се променят всеки сезон, се уморих да заставам пред препълненият си гардероб и да започвам деня си с репликата: “няма какво да нося”…  Преди около година и половина преоткрих красивото в неутралните цветове и изградих капсулния си гардероб… стилът ми е изчистен, ненатрапчив, като залагам главно на бейсик модели в базови цветове и акцентирам с подходящи аксесоари- предимно златисти такива…


 


Но най – ключовото при избора ми на дреха е материята… Предпочитам да инвестирам в артикули с качествени материи, които да мога да нося и напред във времето…За лятото това е ленът… Обожавам лен… Затова и в повечето ми летни визии преобладават ленените артикули… Държа да ми е удобно и приятно в една дреха, но най – вече да се чувствам себе си… Харесвам семплите модели, подчертаващи женственост и скромна увереност…


 


Продължвам да се интересувам от актуалните модни тенденции, като ги подбирам подходящи за моите визии… Но моите топ 10 са бейсик артикули, водещи във визиите ми за лятото, които може да видите и на снимките… Enjoy!

Моите топ 10 артикула за през лятото са:

*бяла ленена риза;
*светли дънки;
*бели кецове;
*бежова ленена рокля;
*бяла памучна тениска;
*син деним;
*бамбукова чанта;
*сламена шапка;
*обувки на нисък ток;
*и не на последно място – blazer от ленена материя;