INSTA STYLE: Любимите летни визии на… sugarfoxy

От юли месец поставяме началото на една нова и различна рубрика в emodno.com, където ще ви срещаме с вдъхновяващи инстаграм момичета, които ще ни споделят своите любими лятни визии. 

Тази седмица наш гост е Анелия, известна още като Sugar Foxy. Професионално тя се занимава с финанси в голяма компания, но сред приятелите си е нещо като Чандлър от “Приятели” – никой не знае, какво точно прави… Близките ѝ я определят като мечтател, човек с голямо чувство за хумор и самоирония и влюбено в приключенията момиче.Извън full-time работата ѝ има блог, който е начин да изрази себе си и интересите си, които включват мода, лайфстайл и пътувания. Ани се определя като упорит, целенасочен и (почти) винаги усмихнат човек.Ето какво ни разказва тя за любимите си летни визии:

Всъщност се чувствам малко странно да говоря за аутфити в лятото, през което нося предимно клин и тениска, защото работя от вкъщи и излизам само до магазина. Но пък така успях да си организирам гардероба и да оставя нещата, които наистина харесвам и които винаги ще са тренди. Обичам феерични рокли и много лен и коприна. За съжаление не винаги мога да си позволя точно тези две материи, затова често съм на лов за находки в магазините секънд хенд. Другото ми голям изкушение са летните разпродажби, най-вече тези в ZARA, но тази година си изтрих приложението, за да се спра. Човек не осъзнава колко много дрехи има, докато не се наложи да смени квартирата. Затова сега се опитвам да пазарувам разумно и по списък. Така си спестявам излишни харчове по дрехи, които после не нося.Първият аутфит е почти изцяло от секънд хенд и мога да живея в него. И ризата и бермудите са от лен, така че са перфектни и за плаж и за разходка в жегите. Шапката ми е задължителен аксесоар през лятото, не само защото е стилна, но и защото лесно слънчасвам. Тази е от H&M, но за съжаление вече не е налична, поне онлайн. Възможно е да има и в някой от физическите магазини. Подобна видях и в Zara. Кошницата също е нещо, без което не мога през лятото. Имам една малка, която ми е за града и тази от снимката, която нося на плаж. Доста време си търсех подобна голяма плетена кошница и накрая намерих перфектната в L’Occitane.Когато „нямам какво да облека“ през лятото, често посягам към някоя бяла дреха. Особено за плаж! Затова втория аутфит, който подбрах е именно плажен. Тази любима дантелена туника е отново секънд хенд находка, а шапката е H&M и е същата като от предходния аутфит, но бяла. Първоначално си бях взела тъмнобежовата, но си обърках номера, а когато осъзнах грешката си, вече беше изчерпана. Затова си купих бяла, а точно когато пристигна заредиха и от другия цвят. Така се сдобих с два цвята от един модел шапка и си ги нося постоянно.Аутфит номер три е и третото ми любимо нещо през лятото – роклите. За предпочитане леки, феерични и и много бохо. Взех си тази рокля от H&M за едно градинско парти миналата година и оттогава ми е много любима за летните вечери. Понякога я нося с колан и висок ток за по елегантна и женствена визия, но по-често посягам към ниски сандали, за да му е удобно на дългите разходки край морето. А шапката с връзки само допълва усещането за романтична и безгрижна морска ваканция.Последвайте Ани в инстаграм и посетете блога ѝ за още модно вдъхновение.