Интериорно вдъхновение от сърцето на Ню Йорк

Открихме този невероятен дом в сърцето на Ню Йорк. Там, където и малкото пространство е голям лукс, а блясъкът ни следва по петите. Това прекрасно място е обзаведено с толкова вкус, че ни оставя безмълвни. Тук различни интериорни стилове се преплитат умело, за да сътворят една креативна визия, от която се носи полъх на спомени.

mlala62West12thStreet-marc-jacobs-apt-07

Едно от най-забележителните неща, които ни прави впечатление, са големите прозорци, които позволяват помещението да се изпълни със светлина. Този магичен дом е изключително слънчев, което подчертава цветния стил, който присъства във всяка стая. Всеки отделен момент от обзавеждането е различен, тук детайлите са издигнати на пиедестал, защото можем да се вглеждаме милион пъти само в една-единствена стая.

55511112222 44443333

Силно впечатление ни прави и спалнята, заобиколена с толкова много книги, че сякаш голямото легло е остров насред библиотека. Знаем, че в Ню Йорк няма много място за градини, но тук малкото пространство зад къщата се е превърнало в чудно място за почивка. Градината напомня на оазис сред забързания град.

62West12thStreet-marc-jacobs-apt-04

Този симпатичен дом е истински пример как еклектиката сътворява нещо артистично и креативно. Стиловете тук се смесват, за да ни представят завършения облик на един интериор, от който добрият вкус прелива. Докато ние търсим нови интериорни вдъхновения, вие може да разгледате и останалите ни предложения за красив дом.