Ivet Fashion Topmodel за 2011 е Християна Димитрова

Вчера в столичния клуб „Night Flight“ се проведе 11-тото издание на конкурса „Ivet Fashion Top Model.

Водещи на шоуто бяха неповторимо свежите Луиза Григорова и Явор Бахаров, които с удоволствие поканиха музикантите от „D2” и Мона. Невероятната Мона се беше доверила за стайлинга си на талантливите дами от българската марка Knapp . Певците създадоха атмосфера достойна за рок концерт и взривиха публиката, която беше раздвоена между участничките и звездите на сцената. В духа на рок стила на събитието  всички момичета получиха като подарък едни от най- мечтаните билети за концерт у нас- този на „Red Hot Chili Peppers“.


Сред специалните гости на събитието бяха топ моделите на „Ivet Fashion“, носителката на титлата „Мисис България“- Венета Харизанова, която побърза да поздрави победителката, звездата от сериала „Стъклен дом“ Деси Бакърджиева, журналисти и лица от модния бизнес.

Тазгодищният топ модел на агенция „Ivet Fashion“ e 17- годишната Християна Димитрова от София. Веднага след края на конкурса, учещата в Художествената гимназия в столицата победителка ще бъде ангажирана със заснемането на корица и няколко фотосесии за български списания. Първа подгласничка е чаровната Паолина Панчева от София на 16г. Втори подгласнички на победителката са близначките от София – Стефани и Василика Димитрови, на 21 години. Те са следвани от единствената участничка бургазлийка- 20-годишната Веселина Бенчева, която е трета подгласничка!

Участничките в конкурса бяха 22 и се представиха в три тура- с уникалните тениски „I love Ivet Fashion“, по бански и в елегантен рок стайлинг.

Победителката бе избрана след гласуване в журито, начело с президента на „Ivet Fshion“- Ивета Григорова, в компанията на топ моделите Силвия Димитрова, Никол Станкулова, Кристина Милева заедно с приятеля си – световноизвестния моден фотограф Симоне Фалчета.

Каузите на конкурса „Ivet Fashion Top Model“ бяха две подкрепа на усилията за построяване на дом за деца страдащи от аутизъм в Пловдив, които влага фондация „I can too“/“И аз мога“ и спасяването на живота на Светослав. Обединихме ги в една, след като преди време с молба за помощ  към нас се обърна именно той, 21-годишно момче, което се бори за оцеляване, след като получава диагноза много тежък и рядък рак. Ние пък се свързахме с приятелите си от „I can too“/“И аз мога“, които правят страхотни неща за  нуждаещи се деца в България. Резултатът е, че Светослав със своята сила и увереност, че ще се пребори с болестта, е поредният човек, който облече тениската на „I can too“ и засне видео в подкрепа на каузата на организацията. То бе излъчено по време на конкурса, а самият Светослав бе сред гостите.