Изкуството на щастието

Независимо от житейските си избори, всички ние искаме да бъдем щастливи. Всеки човек желае щастието и се е отправил към него подобно на слънчоглед, който гледа към слънцето. Щастието е изначална цел на човешкия живот, защото щастието е любов.
1301221453_8afdbc6fbe58-1

Опитахме се да подберем няколко простички житейски съветa, които да улеснят пътя ни към радостта. Сигурни сме, че, ако всеки ден спазваме поне 3 от тях, ще бъдем много по-усмихнати и ведри.

So much fun from summer rain

1.Бъдете усмихнати! Старайте се да се усмихвате, макар и мислите ви да не са така светли, колкото ви се иска. Усмивката е заразна и ще направи щастливи хората около вас. Не забравяйте, че всички наши емоции рефлектират върху близките ни, с които сме свързани с невидима нишка.

2.Обличайте се в цвят! Сега времето е топло и можем да си позволим да разнообразим гардероба си в цветовете на дъгата. Измислете си някакъв малък елемент, който да оцветява визията ви. Дори да сте облечени в черно, сложете си шарена брошка или обеци, които да разведрят дрехите ви. Не забравяйте, че по дрехите ви ще ви посрещнат!

maxresdefault

3.Давайте любов! Обичайте, напук на лошото време, на досадния колега, който ви дразни. Обичайте, напук на всичко и всеки, който се опитва да развали настроението ви. Винаги има поне едно нещо, което можем да заобичаме през деня. Дори и в най-лошите мигове, любовта намира начини дап рипомни за себе си.

Life Lab love languages

4.Помагайте! Бъдете добри с хората около себе си и с изборите, които правите за тях. Бъдете добри с непознатите, усмихвайте се в магазина и благодарете винаги за всичко, което ви е дадено даром. Дори и за една усмивка от някой минувач.

04-04-14_MV_PeopleHelpingPeople

5. Не напоследно място – Вярвайте в себе си! Бъдете уверени, но не високомерни. Опитайте се да вярвате в силата си и в собствените си способности. Никога не подлагайте себе си на прекалена критика, защото това ще разруши самопреценката ви. Вярвайте и в другите, защото понякога, именно те са пътят към щастието.

happines_by_patrycjanna-d2znxwg

В живота няма гаранция за нищо, както и ние не можем да ви дадем гаранция, че утре няма да вали. Но има една вечносилна константа, която никога не се променя и това е, че след всяка буря изгрява слънце. Следвайте нашите прости стъпки, за да откриете изкуството на щастието.