Изпълнете дома си с Великденско настроение!

Великден е празник, който изпълва сърцата ни с надежда. Той е силно обичан от българите и радва малки и големи. Боядисването на яйцата е може би най-забавното нещо от детството ни, когато безгрижно сме се цапали със сладкарски бои. Тази година решихме да освежим дома си за празника, а защо не да ни помогнат и най-малките?

easter

За да придадем Великденска магия на дома си ни е необходимо да повярваме в красотата на празника. Зайците са неизбежни приятели на Великденската маса. Купете си салфетки със заешки принтове, клишето в този случай е сладко и залагаме на него.

21-great-decorating-ideas-for-easter-for-a-colorful-spring-festival-0-503

Пъстротата извира от всеки ъгъл на дома ви. Отрупайте стаите с цветя, които носят свежест и полъх на пролет. Заложете на цветята за сезона. Лалетата са особено подходящи- те са прекрасни, семпли и красиви.

flowers

Изпълнете всеки кът с великденско настроение. Купете си декоративни яйца, но бъдете внимателни, защото не бива да залитате в натруфен кич. Нека цветовете бъдат меки, пастелни и топли.

23-easter-decorating-ideas-evoke-a-great-atmosphere-in-the-house-with-little-effort-0-805

Накарайте децата да ви помагат с декорацията, така печелите доза креативност, а и им намирате полезно занимание. Спомените от детския Великден остават дълго в сърцата  на най-малките. Бъдете шарени и свежи и нека Великденското настроение да заживее в дома ви за дълго!

DECORATE-YOUR-HOME-FOR-EASTER-6