Jennifer Lopez блести на априлската корица на Harper’s Bazaar

Много е хубаво чувството на изненада, когато видим някого, когото изобщо не сме очаквали, на корицата на любимото ни списание. Точно това се случи с нас, когато видяхме жената чудо да виси с главата надолу, в котюрна рокля на Каролина Херера. Освен, че е широкоспектърен артист и филантроп, към списъка си с умения, Дженифър Лопез вече спокойно може да прибави и акробатиката. Очевидно й се удава много добре или пък Мариано Виванко е успял да улови с обектива си неща, които ние не бихме могли.

Рокля Oscar de la Renta и обеци Le Vian.

48-годишната суперзвезда се приземи безпроблемно на корицата на априлския Harper’s Bazaar US и доказа на всички, че го може – каквото се сетите. Но със сигурност ни показа, че за професионализмът й няма граници, рамки, височини и ограничения, щом успя да заснеме толкова кадри, на които се вижда да позира на покрива на сграда в най-абстрактни пози.

jennifer_lopez_harpers_bazaar_06
В интервюто за списанието Джен открито разказва за връзката си с Alex Rodriguez, за това, че е обсебена от работата си, и силната й вяра в положителното мислене.

Риза Guess; боди Marciano Los Angeles; шапка-аксесоар Ely.B. Eleonora Bruno Hats; обеци Harry Winston; гривна Le Vian; обувки Tom Ford

Фотосесията е уникална – прелестните и стегнати форми на латино богинята, стилно прибрани в тоалети висша мода, и всичко това – на фона на индустриалното пространство на Лос Анджелис по залез.
Убедете се сами.

Рокля Oscar de la Renta; сандали Manolo Blahnik
Рокля Valentino; бижута Le Vian; балетни обувки Capezio
Рокля Carolina Herrera; бижута Le Vian; сандали Christian Louboutin
Боди Guess; обувки Saint Laurent
Рокля Oscar de la Renta; обеци Bulgari

Фотограф: Mariano Vivanco

Моден редактор: Joanna Hillman

Коса: Chris Appleton

Грим: Scott Barnes

Модел (мъж): Pietro Boselli

Локация: TenTen Wilshire в Downtown Los Angeles