Jeremy Scott пирува в колекцията MOSCHINO [tv] H&M

Виж Галерията 64 Снимки

 


За създаването на каталога към колекцията MOSCHINO [tv] H&M, неговият творчески директор Jeremy Scott събира своето семейство и приятели, за да покаже настроението, любовта и разнообразието, които са в сърцето на колекцията.

MOSCHINO [tv] H&M ще бъде налична в избрани магазини, както и онлайн на HM.com, от 8-ми ноември. В България колекцията ще бъде налична в магазин H&M, бул. Витоша 6, София


anigif

„Винаги, когато създавам дизайн мисля за приятелите си. The MOSCHINO [tv] H&M lookbook е като своеобразно парти, празнуваме забавлението, креативността и енергията на хората и колекцията”, споделя Jeremy Scott, творчески директор на MOSCHINO.

„Харесва ми как Jeremy успява да улови духа на MOSCHINO [tv] H&M в каталога на колекцията. Това е шумна и забележителна колекция за всеки, който иска да сподели забавлението, независимо кой е и откъде е”, казва Anne Sofie Johansson, творчески консултант на H&M.
gigi
Каталогът е заснет и стилизиран с дългогодишните партньори на Jeremy, фотографът Маркъс Мам и стилистът Карлин Серф де Дадзили.

Пресъздавайки енергията, която MOSCHINO [tv] H&M въплъщава с целия си поп-блясък, уличен стил и хумор, сред хората, които ни я показват, за пръв път, са Aquaria – победител в RuPaul’s Drag Race, сезон 10; Моделът Teddy Quinlivan; Амая – близначките и инфлуенсърки Ая и Ами; Сакура Брейди – асистентът на Jeremy Scott за MOSCHINO и Пабло Олея – най-добрият приятел на Jeremy и оглавяващият глобалния отдел по PR и комуникации на MOSCHINO.

anigif1

H&M също анонсира MOSCHINO [tv] H&M giphy стикери в Instagram, Snapchat I-message, за да могат потребителите да ги добавят към своето собствено съдържание. Могат да бъдат добавяни, както лога и емблеми, така и giphy стикер на самия Jeremy, разпръсквайки посланието и настроението на колекцията.
Целия lookbook гледаме в ГАЛЕРИЯТА