”JUICY COUTURE” фешън шоу

Couture is Here!” беше мотото на коктейл-парти, което се проведе в луксозния бутик на Juicy Couture на улица “Съборна” 4. Поводът за партито беше официалното представяне на есенната колекция на непокорната марка в България. Феновете на марката имаха възможност да видят и специално подбрани сетове от есенната колекция на Juicy Couture 2011, за които се погрижи известният гръцки стилист Никос Ифандис. Колекцията се движи по ръба на традиционната визия, изпълнена с елегантност и нестандартни акценти на класическите силуети. Колекцията на Juicy Couture навлиза в новия романтичен сезон, изпълнена с блясък, динамика и нежен шик. Провокативни със своите бляскави акценти са също и плетивата, вълнените сака, карирани поли и двуредни палта тип- мундир.

ВИП гости, знаменитости, бизнес дами, политици и др. прекараха една „couture” вечер, наслаждавайки се на вкусните деликатеси от “Парти Сървис” кетъринг и разговаряйки оживено на фона на празничната суинг и джаз музика. Всички бяха впечатлени от колекцията на Juicy Couture 2011 и от „couture” фешън шоуто.

Сред гостите, които се забавляваха на партито бяха: Н. Пр. Стефано Бенацо, посланик на Италия в България, Митко Дамов, дизайнерите Албена Александрова, Жана Жекова и Аля Милушева, Деница Атанасова-Гергова, Деси Бакърджиева, Димитър Цонев с неговата съпруга, дъщеря и внук, Весела Драганова, Ивана Скендерова, Ваня Тошева, Лора Караджова, Румяна Маринова, Юлия Юревич, Олга Ускова, Светослава Тадаръкова, Елеонора Манчева, Антония Петрова, Петя Велкова, Гери Дончева, Паолина Петракиева и Вили Боршукова, Ники Божилов, и други. Сред клиентите на бутика, които също бяха гости на партито, се откроиха Радост Драганова и Жени Калканджиева, които наскоро бяха забелязани да пазаруват в луксозния бутик.

За Juicy Couture

Juicy Couture е обаятелен, непокорен и забавен lifestyle brand за крайно модерните. Известен с това, че налага и извисява статута на анцуга от ежедневно облекло в луксозна икона, Juicy Couture продължава да се развива, представяйки същата  увереност, ексцентричност и женственост  във всичките си модели.

Основана 1997 г. от Гела Нах-Тейлър и Памела Скейст-Леви, през 2003 г. Juicy Couture е придобита от индустриалния титан Liz Claiborne Inc.. Днес, вече станала глобален феномен, марката  предлага огромен асортимент дамски и детски облекла, мода за тийнейджъри, чанти, обувки, бельо и бански костюми, парфюми, различни аксесоари, бижута, слънчеви очила.

Светът на Juicy се разраства и развива с безпрецедентна скорост. Днес марката се разпространява в цяла Северна Америка в над 100 магазина и аутлети. Juicy Couture присъства на пазара в над 60 страни в цяла Европа, Азия, Латинска Америка и Близкия изток.

Фотограф: © Иво Пресолски