Как бързо да постигнем стегнато дупе за лятото?

Дупето е една от най-сексапилните части на женското тяло. Разбира се, ние жените се стремим да излеждаме колкото се може по – секси, да имаме хубаво тяло. Е, да, но това не става лесно. Трябват тренировки. Това е причината ние да ви споделим как да постигнете бързо стегнато дупе с нашите 5 съвета.

  • Упражнения с тежести

За да имате стегнато дупе, правете упражнения с тежести, а не само със собствено тегло или кардио. Това можете да направите с най-обикновени гирички, лост, пудовка или да използвате фитнес уред.

  • Не бързайте

Колкото и да ви се иска да приключите с тренировката, не бива да е претупвате. Упражненията за дупе и долна част на тялото ви препоръчваме да изпълнявате бавно, особено кляканията. Така мускулите се натоварват повече и резултатът е по-добър. Когато клякате например, задръжте 3-4 секунди в най-ниската точка на клека, а след това се изправете бавно.

  • Правете малки тренировки за дупе всеки ден

Опитвайте се да правите малки тренировки през целия ден. Ще се почувствате тонизирани, ако в обедната почивка направите няколко клякания или пък използвате стълбите на работа вместо асансьора. За работещите на бюро добра идея е да имате тежести за глезени в офиса. Така докато стоите на стола, можете да тренирате.

  • Хранете се с чисти храни

Няма как да имате секси дупе, ако не „го храните“ добре. Само упражнения не стигат. Изключете преработените храни от менюто си, забравете за пърженото и мазните меса. Наблягайте на плодовете и зеленчуците. Хранете се често в малки количества.

  • Преборете се с целулита

За да е секси дупето, трябва да се отървете от целулита. Добър вариант е комбинацията от диета+масажи. Друг вариант е да пробвате някои процедури за стопяване на подкожните мазнини.

Опитайте и сухото четкане, процедура, която можете да изпълнявате у дома за по-чист вид на кожата, по-малко целулит и подобряване на кръвообразщението