Какво мисли Jay Z за „Лимонадата“ на Бионсе ?

След като миналата седмица Бионсе пусна изненадващо своя видео албум “Lemonade”, слуховете за изневерите на Jay Z отново заляха всички медии. Припомняме, че в новия си проект певицата разказва за мъж, който изневерява на жена си, а тя води вътрешни битки в стремежа си да му прости.

tumblr_mken0omh1z1rtg3dko1_500

Заговори се, че Jay Z ще издава нов албум, в който да сподели своята гледна точка за „Лимонадата“ на съпругата си.  Jay Z и Бионсе са поредната звездна двойка, която не удържа на спекулациите на жълтата преса. Твърди се, че в скандалния си албум „Лимонада“ Бионсе се опитва да излее всичко, което е насъбрала през годините съвместен живот.

Beyonce-and-Jay-Z-main

Припомняме, че двойката има една дъщеря на име Блу, която се роди през 2012 година. От две години се спекулираше непрестанно за извънбрачните връзки на Jay Z, като името му беше спрягано дори с певицата Риана.

Beyonce-smiles-with-Jay-Z-and-daughter-Ivy-Blue

Дали изневери наистина е имало? Това може би ще остане тайна. Ние чакаме с нетърпение новия албум на рапъра Jay Z, за да видим и неговата гледна точка. Дали тайният живот на звездната двойка е излязъл на бял свят, или това е поредната умело измислена ПР кампания – остава да гадаем. Едно е сигурно – животът на известните винаги вълнува.

Beyonce-and-Jay-ZПрипомняме, че двойката има една дъщеря на име Блу, която се роди през 2012 година. От две години се спекулираше непрестанно за извънбрачните връзки на Jay Z, като името му беше спрягано дори с певицата Риана.

Beyonce-smiles-with-Jay-Z-and-daughter-Ivy-Blue