Karlie Kloss се омъжи за Joshua Kushner

44288170_1921063931305331_2861223894524624896_n

Официално : Karlie Kloss вече е омъжена жена.


В четвъртък, на 18-ти октомври, след 6 годишна връзка, моделката и сладкият й годеник си обещаха вечна вярност на много кокента и интимна церемония в New York. На мястото, където Kushner предложи на настоящата си съпруга през юли. На сватбата са присъствали по-малко от 80 души, но това е за сега. Двойката предвижда по-голяма сватба за още приятели и семействата си през пролетта.

46KarlieKloss_JoshuaKushner

Все още няма сведения дали братът на Kushner, съветник в Белия дом Jared Kushner, и жена му Ivanka Trump са присъствали на сватбата. Но същия ден по-рано са били забелязани да напускат апартамента си в Ню Йорк и да пътуват на някъде.

Друг близък приятел, който със сигурност не присъстваше на събитието, бе най-верният другар на 26-годишната булка –  Taylor Swift, понеже в момента е на турне в Австралия.


„Сватбата беше интимна и разчупена. Двойката блестеше от щастие.”, са впечатленията на приятел на новото семейство, който е бил свидетел от “първия ред”.


170baf190d442343533d1a7a83de49e8

Както винаги, новината за случилото се събитие дойде от социалните мрежи и по-точно от личния профил в Instagram на булката. Точно както развълнувано обяви през лятото годежа си с емоционално зареден пост.

„Обичам те повече, отколкото думите могат да изразят. Josh, ти си най-добрият ми приятел и моята сродна душа. Нямам търпение да бъдем завинаги заедно. ДА още милион пъти.”


 33KarlieKloss_JoshuaKushner

Този път оповестяването бе лишено от словесен коментар, а представляваше красива булчинска снимка на Karlie и съпругът й и strong заявена, гледайки числата, предполагаме, че е специална, дата, избрана в следствие на сериозен подбор.


maxresdefault
През септември ангелът на Victoria’s secret сподели повече подробности около годежа, като каза, че „предложението беше романтично и сладко. Прекарахме уикенда в upstate New York, само ние двамата.” Именно там се проведе и венчалната церемония, избрана да се случи точно на 10.18.2018. След като до нас достигнат повече подробности от церемонията, убедени сме, че ще станем свидетели на множество символика в детайлите, както и досега.


Celebrities Attend The Cleveland Cavaliers Vs New York Knicks Game - March 26, 2016


Красива дантела и нежна коприна се преплитаха под лейбъла Dior. Косата й бе прибрана под фамозен воал, но за сметка на това пък изборът на бижута бе минималистичен – малки обеци и нежно колие, и, разбира се, диамантеният годежен пръстен.


Karlie-Kloss-Joshua-Kushner-engaged

Редактор: Марина Делева