Когато класата няма възраст – Джулиан Мур на корицата

Актрисата с луничавото лице и смарагдово зелени очи е поредната героиня, която ни показа, че възрастта е личностно вътрешно възприятие и само едни нищо не значещи цифрички в документите не могат да определят нашата същност. Това е правилната формула за щастлив живот.Съвсем спокойно можем да прибавим актрисата към онази толкова малка групичка жени, които остаряват достолепно и красиво – като катедрали. Явно не само ние мислим така, защото през 2001 списание “People” я избра за една от „50-те най-красиви актриси в света”. А още по-назад във времето, през ноември 1998, Мур попадна в още по-съкратен списък – този на Etertainment Weekly, където влезе в колонката с „25-те най-велики актриси на 90-те”.


Rodarte

Днес я виждаме на корицата на Flaunt, където огнената актриса изпепелява погледа ни с шармантни и екстравагантни визии, които са по-далечни на същността й.Обикновено по улиците на Ню Йорк можете да забележите 4 пъти омъжваната, облечена цялата в черно – типичния нюйоркски архетип – черни обувки, черно палто, черно очила. Всичко с цел да скрие нещо, освен едно – че под цялата тази тъмна фасада се крие смарагдовото бижу на Холивуд.Стилизацията за сесията е осъществена от Даниел Накмани. Джина Едуардс се погрижи на маникюра, за косата пък – Серж Нормант, гримът е от Хънг Ванго , а снимките са направени от ioulex.


Valentino

Проекцията й за живота е опростена до минимум. Не мисли за миналото, не се притеснява за бъдещето. Живее само в настоящия момент и не се натоварва емоционално с излишни помисли.Тоалетът от корицата, в който е облечена Джулиан, е от пролетната колекция на Saint Laurent.

 


Тук я виждаме в ансамбъл на Givenchy, също от новата колекция на марката.

 


А пролетна рокля на Tom Ford в бежово краси актрисата тук.


Rodarte и Valentino са останалите етикети по роклите.
Chopard Jewelry пък правят съвършения завършек на Look-а.


Редактор: Марина Делева