Кои са най-горещите звезди по бански за 2015-а?

Известните личности определено се надпреварват да изглеждат все по-горещо. Трудно ни е да кажем коя е знаменитостта, която изглежда най-добре по бански, но определено можем да изброим отличниците за 2015-а.

kourtney-kardashian-bikini-instagram_0

Избрахме да споделим снимки на горещите звезди от миналата година, защото тази още не е изтекла, а ние ще направим своето модно резюме през есента, когато секси кадрите са най-много. Започваме с Кортни Кардашиян, която изглежда изумително в банския си от две част с флорален принт.

lindsay-lohan-bikini-instagram_0

Скандалната Линдзи Лоан ни заслепи с тази снимка. Синият й бански изглежда страхотно на фона на красотата зад нея, а комбинацията с флорален панталон ни спечели!

nina-dobrev-bikini-instagram_0

Любимката ни Нина Добрев изглежда много секси по време на своята почивка с приятелки. На фотографията, която тя сама сподели в социалните мрежи се вижда, че актрисата определено знае как да си прекарва добре.

britney-spears-bikini-body_0

Бритни Спиърс също е успяла да влезе във форма и това личи от снимките й от Хавай. Припомняме, че актрисата беше напълняла значително, но сега изглежда просто невероятно в своя лилав бански от две части.

rihanna-and-friend-bikini-body_0

Риана винаги изглежда добре. Почти няма класация за добре изглеждащи знаменитости, в които тя да не присъства, а с този жълт електриков бански определено привлече вниманието ни.

kylie-jenner-bikini-body_0.jpgkylie-jenner-bikini-body_0_0

Кайли Дженър, която скоро навърши  19 години, показва, че кланът Кардашиян/Дженър има още какво да покаже на света. Тя демонстрира безупречни мерки и много горещ модерен бански с ластици.

beyonce-bikini-body_0 (1)

Не на последно място поставяме кралица Бионсе, която демонстрира поддържаното си тяло, облечено в цял бански, който подчертава всяка нейна секси извивка.