Вълшебни празнични нощи в красиви легла

До Коледа остават точно 21 дни. Отвсякъде вече ни заливат тематични реклами, всевъзможни празнични оферти, весели коледни песни, игриви блещукащи светлинки и цялата омая на празника.

КУПИ спален комплект Коледен венец

Коледното дръвче вече е накипрено. Ароматът вкъщи е на печени ябълки с канела и мандаринки. Дори сме подсигурили сладките коледни пуловери за всички и меките пижамки за цялото семейство с рогати еленчета или сладички мечета.

КУПИ черен спален комплект

Но за истинските ценители и фенове на най-очаквания празник през годината, всеки детайл е от значение и те не биха го пропуснали за нищо на света.

КУПИ калъфка за възглавничка Весела Коледа

Днес сме ви избрали няколко абсолютни хита в спалното бельо, които ще разтуптят сърцето и на най-коравите сред нас, на които вече им е омръзнало да се посипват със сребърен вълшебен снежец.

КУПИ спален комплект

Това всъщност се оказва най-естествената потребност за тези, които усещат Коледа не като голямо бляскаво парти, а като дома, семейството, уюта и сплотеността. Защото Коледа е смирение и близост.

КУПИ калъфка за възглавничка Снежинка

Коледа е любов и топлина. Коледа е всичко онова, което носим в себе си като изконна човешка потребност и се стремим към нея с всички сили.

КУПИ спален комплект LOVE

Затова нека си доставим пълната наслада, от която се нуждае душата ни или тази на човека до нас, за да си създадем поне за ден-два една истинска вълшебна приказка, в която любовта побеждава всичко останало.

КУПИ детски спален комплект Пепеляшка

Нека ви помогнем и заедно да сътворим един вълшебен дом, от който никой няма да поиска да си тръгне.

КУПИ спален комплект в черно, бяло и златисто

Редактор: Марина Делева