Жизненост и оптимизъм в интериора

“Заради всичко, което се случва днес, потърсихме цвят, който да изкомуникира човечеството, в отговор на дехуманизацията на тази дигитална епоха. Цвят, който носи комфорт и ни кара да се чувстваме добре.”  Леатрис Ейсмаан -Изпълнителен директор на Института по цветовете Pantone

Цветът на 2019-Living Coral или жив корал-създава ярка атмосфера, която в същото време е спокойна, целяща да предложи комфорт на средата, която подлежи на постоянни промени. Living coral произлиза от кораловия цвят, символ на морските дълбини. Топъл оранжев оттенък със златни нюанси, който, освен че представлява тясната връзка с природата, придава благополучие, оптимизъм, радост за очите и ума. Living coral пресъздава начина, по който кораловите рифове приютяват калейдоскоп от различни цветове.

Living Coral е идеален за комбинации във всяка домашна атмосфера. Силната му енергизираща сила го прави подходящ за използване в жилищни помещения, както в големи, така и в по-малки пространства. Важно е винаги да се смесва със стил, а не с излишък. Може да се използва при избора на аксесоари (тъкани, възглавници, драперии) или може би малки декоративни предмети. Перфектно се вписва в сиво, зелено и виолетово.

Влюбени във вибриращия корал селектирахме няколко предложения за дома, които ще внесят жизненост във всеки дом.

Диван Glam Pink

Стол Griffon Pink

Ваза

Декоративна възглавница

Табуретка Stylish Pink

Комплект столчета

Картина Bloomed Breeze