Блясък на кристали

Блясъкът на кристали обуславя темата на празника във всичките му аспекти. От кубчетата лед, които звънко дрънчат в кристалните чаши, до милионите разпръснати кристали по едно женско тяло в празничните нощи на декември.

1.  КУПИ обеци с кристали
2. КУПИ пръстен с кристали
3. КУПИ пръстен от неръждаема стомана с кристал
4. КУПИ двоен пръстен с цирконии

Шармантните рокли, които сякаш са обляни в течен кристал от ресни, мъниста и пайети. Големите камъни, които блестят от нежната шия, фината китка или крехкия пръст на елегантна дама. Или пък малките, деликатни кристалчета, които се подават оттук-оттам изпод някои фриволен паднал небрежно кичур върху изваяно красиво женско лице. Така изглеждат нещата през декември, когато всичко е блясък, магия, светлина и приказки наяве.

1. КУПИ пръстен от неръждаема стомана с фигурален детайл
2. КУПИ  гривна от неръждаема стомана с фигурален детайл
3. КУПИ колие от неръждаема стомана с фигурален детайл
4. КУПИ обеци от неръждаема стомана с фигурален детайл

Коя девойка не би искала да се почувства като принцеса? Защо да не си го позволим? Разумните и приемливи цени ни позволяват да развихрим фантазиите си и да окичим телата си с фантастични копия и реплики на скъпи бижута и истински диаманти. При цялата тази богат палитра от метални бижута със златно или сребърно покритие, с инкрустирани цирконий и кристални стъкълца, можем да заблестим като истинска холивудска богиня без да се свеним за визията си.

 1. КУПИ Ръчно изработено колие с кристали
2 КУПИ Отворен ЗЛАТИСТ пръстен
3. КУПИ Ръчно изработени дълги обеци
4. КУПИ златисти обеци

Дори най-обикновената рокля, колкото и изчистена да е тя, може да се превърне в ефектен тоалет с правилно подбраните бижута и аксесоари.

 1. КУПИ пръстен с кристали
2. КУПИ кожена гривна с мъниста 

Днес направихме една бисерна селекция от удивителни комбинации, на които можете да се радвате комплектовани или пък да ги разбиете и да направите ваша лична схема, по която да ги съчетаете. За вас или за подарък на любимите същества – решението взимате вие. Ние ви предлагаме красотата.

 1. КУПИ Пръстен от стомана с фигурални детайли
2. КУПИ Сребърно колие с висулка с форма на перо
3. КУПИ гривна с висулка перо
4. КУПИ регулиращ се пръстен