Кътче от Рая: Хърватска и Little Green Bay

Този малък и симпатичен хотел в Хърватска наистина ни грабна. Накара ни да се потопим в безкрайното синьо, да се поровим сред зелените клони на дърветата и да обикнем природата. Сетивата ни се изпълват с красота, а емоциите ни преливат. Не можем да оставим тази радост само за себе си, затова споделяме с вас това малко кътче от Рая.

6

Хърватска е желaна дестинация, тъй като не е толкова далеч от България, а ни зарежда с една различна и нова енергия. Красивите брегове на Далмация ни пленяват с разкошните си форми, водата е азурна, а небето вечно синьо, без нито едно облаче.

7

Малкият хотел Little Green Bay не грабва с лукс, но съчетава естествен стил и красота, които намираме за особено симпатични. Тук сякаш времето е спряло и чуваме само тихото шумулене на клоните на дърветата. Интериорът е решен в семпла, но устойчива визия, която ни кара да се чувстваме като у дома си.

45

Цветовете са бели, нюансите – естествени. Дървените детайли са особено притегателни, те присъстват във всяка част от хотела и носят особена хармония.

2

3

Ако искате да се разходите някъде далеч, но и не съвсем – Хърватска и малкото хотелче Little Green Bay са подходящ избор за вас. Ние наистина се влюбихме в това красиво местенце, което ни накара да мечтаем.