La Prairie откри тайната за млада кожа

Представяме ви най-иновативното и блестящо научно откритие на Lа Prairie до момента – Cellular Power Infusion. Серията използва уникална 3-D система за защита от процесите на стареене (без значение докъде са се развили те), която възстановява и подмладява кожата. Тройното действие доставя енергия към клетките и защитава от ефектите на външния стрес, поддържа регенеративните механизми на кожата и естественото й реструктуриране.

Значимостта на Cellular Power Infusion се крие в разработването на радикален 3-D подход, който едновременно третира ключовите фактори за стареенето на кожата: загуба на енергия, нарушена клетъчна функция и загуба на кожната резистентност” – обяснява Dr. Sven Gohla, вице-президент на La Prairie и ръководител на научно-изследователското звено на марката .

Ключът към невероятното действие против стареене на Cellular Power Infusion е в неговата способност системно и осезаемо да преборва в 3-D проекция факторите, водещи до стареене на кожата: енергийната „станция” на клетката, самата клетка и сруктурният make-up на кожата.

Формулата действа в три измерения. На първо място се явява основен енергиен доставчик на кожата. Cellular Power Infusion компенсира недостига на енергия за клетките, активизирайки клетъчните енергийни станции и осигурявайки постоянен поток енергия за клетъчна употреба.

Освен това серията спомага за клетъчната комуникация и функция на клетките. Cellular Power Infusion защитава и обновява кожните клетки, доставяйки им влага и енергия. Също така подпомага възстановяването на кожната структура и обновяването на кожната тъкан, редуцирайки фините и по-дълбоките бръчки.

Сложната наука зад Cellular Power Infusion обединява действието на 5 ключови съставки. Тяхната синергия носи на кожата оптимален баланс, младежка свежест и красота. Това са: швейцарски зелени („снежни”) водорасли, ексклузивен обновяващ кожата пептид, екстракт от растителни стволови клетки, тъканна матрица срещу раздразнения на кожата и ексклузивният клетъчен комплекс на La Prairie, който стимулира естествените регенеративни процеси, подхранва кожата и хидратира епидермиса.

Активните съставки на Cellular Power Infusion са изключително чисти и имат мощно действие, а за оптимизиране на ефекта им трябва да се комбинират непосредствено преди апликация, като дотогава се съхраняват поотделно в специален флакон. След смесването на двете фази, Cellular Power Infusion запазва активността си до 7-10 дни.

Две пълни пипетки от Cellular Power Infusion се изсипват в шепата и съдържанието им се нанася с върховете на пръстите върху почистено лице, шия и деколте. Оставя се да попие добре, преди да продължим с обичайната грижа.

Cellular Power Infusion трябва да се използва два пъти дневно, за период от 28-40 дни, което съвпада с естествения регенеративен цикъл на кожата. След първото третиране на кожата с продукта, това може да се повтаря на всеки три месеца, особено след периоди на висок стрес, чести пътувания със самолет, или при рязка смяна на климата.