Lady Gaga се съгласи да се врече във вечна любов към любимия си Christian Carino

60th Annual GRAMMY Awards - BackstageПо време на речта си за събитието на ELLE Women in Hollywood Awards, певческото чудо на XXI век затвърди предположенията, че се е сгодила за своя агент.


„Благодаря ти, Nina Garcia. Благодаря ти, Stephen Gan. Ако не беше ти и вярата ти в мен, сега нямаше да съм тук. Благодаря, ELLE. Благодаря на всички любими хора в живота ми! Bobby, обичам те. Всички от маса №5. На годеника ми Christian, за цялата му любов, която дава смисъл на живота ми и това, че се грижи за мен всеки ден. И Ryan Murphy. Благодаря ти, че ми даде първата главна роля. Знаеш, че Golden Globe ти принадлежи. Благодаря на всички вас, на всички в тази стая, които ме подкрепяха в това да въздигна гласа си.”

swoon-lady-gaga-finally-calls-christian-carino-her-fiance__86819_
В речта си певицата говореше за сексуалното покушение върху нея и последвалото психическо заболяване и поиска жените да надигат глас и да „подмамят света към доброта.”
„Като жена, преживяла сексуално нападение от някого в развлекателната индустрия, като жена, която още не е достатъчно смела, за да каже името му, като жена, която живее с хронична болка, като жена, която от ранна детска възраст е била принудена да слуша какво й говорят мъжете, реших, че днес е време да си върна отново силата. Днес аз нося панталони! След като бях нападната, когато на 19, аз се промених завинаги. Част от мен просто се изключи на няколко години. Не казах на никого. Дори самата аз избягвах да мисля за това. И чувствам срам дори сега, когато стоя тук пред вас. Срамувам се от това, което ми се случи. Все още има монети, в които си мисля, че аз съм виновната.”

10e3e372f1bd9e27b899e450d999f3e3
Съвършеното допълнение към тази толкова силна и емоционална реч бе именно яснотата по отношение на взаимоотношенията на 32-годишната певица с 49-годишния й избраник.Редактор: Марина Делева