С бунтарство към прогрес – историята на Лена Перминова

Как ли най-точно да я опишем? Като съвременната Пепеляшка; бунтарката на настоящия моден елит; кралицата на street style-a, милиардерска съпруга и майка на три деца с умопомрачително тяло или фина и нежна рускиня с деликатна походка, ясно изразени скули и скъпи дрехи? Не, не можем да изберем само едно от тези определения, защото тя е събрала в себе си всичките накуп. Говорим за фантастичната Лена Перминова!
Блясъкът в нейния живот е като кислорода за нас – той е естествена съставка на битието й. С него е поръсен всеки детайл от ежедневието на екстравагантната Лена. Тя е от типа момичета, което ще купи 35 ансамбъла на Chanel само за един сезон. Безстрашна и шик, неведнъж е завладявала мъжките фантазии, включително и тази на Карл Лагерфелд, чиято муза е била. С млечна кожа, ленена коса и с крака тънки като нож, които сякаш започват директно от гръдния й кош, Перминова прониза в сърцето не само сивия кардинал на модата, а още цяла армия дизайнери, разпръснати от Ню Йорк до Шанхай.


Историята на живота на Лена Перминова е достойна за холивудски сценарии с нотки на драма, приказка и екшън.
Застава на първата си корица още когато е на 16, но в същата година я прибират на топло в затвора за употреба и разпространение на наркотици. И край с великите мечти. Кой би могъл да предположи, че съдбата й готви рязък обрат и светло бъдеще? От секси хулиганката, Перминова разцъфна в благовъзпитана модна икона, известна с нестандартния си стил. Това е резюмиран вариант на историята на момичето от Сибир.


Колелото на живота й бива завъртяно от руския милиардер Александър Лебедев, който буквално я изважда от студените сибирски килии, спасявайки живота й и я полага на кристално легло, покрито с коприна и кашмир. Разликата от 27 години в полза на нейния „ангел”, както самата тя го нарича, защото „ами как бих могла да го нарека по друг начин”, никога не са били пречка за превръщането на тази приказка в реалност. Лена му ражда три деца – Никита, Арина и Егор, а той създава за нея целия свят. Двойката е позната като една от най-стабилните в света на богатите.


Цялата лъскава любов и диамантен живот можем да видим в претъпкания профил на Лена в Instagram. Там тя има милиони последователи, които, като нас, с удоволствие воайорстват в него и следят всяка нейна стъпка. Воаяжите й са безкрайни, а снимките, които качва, са толкова завладяващи и омайни, че забравяме резките смени на местата и тоалетите. Гардеробът й е като Ноевия ковчег – в него има от всичко по две, с най-добро качество. Под един покрив се срещат кожени гащеризони, феерични коприни, бляскави шлейфове и разбира се, запазената емблема за Перминова – небрежният деним.


Девойката борави смело с принтове, смесва рискови материи и внимателно комбинира с точните аксесоари, чиито открит привърженик е тя – основно шапките, които бележат всяко нейно пътуване и място, което е посетила. Модните фанатици деконструират епичния външен вид на Перминова с научна прецизност.
Като скролнете в профила й впечатление правят три основни неща – непрестанни пътувания; моден океан и семеен рай. Благодарение на фотосите в Instagram можем сами да се убедим в безграничната любов на кралицата на уличния стил към децата и съпруга й, за когото твърди, че е мъжа на живота й.
Тя основава първия глобален Instagram благотворителен търг под акаунта sos_by_lenaperminova.


За Лена Перминова можем да говорим много, но не е необходимо. Казахме каквото трябва, сега нека гледаме. Определено има како да се види, научи, открадне и обикне.

Редактор: Марина Делева