Летни аромати за офиса

Много от нас ще отидат на почивка, но мнозина ще останат в града и ще продължат да работят. И мисля, че мнозина вече са се натъкнали на факта, че през лятото има остър въпрос за това как да използвате парфюма в офиса, за да получите удоволствието да не удушите дори колегите си с парфюмните оръжия.

Разгледай тук и поръчай

Green Tea Summer от Elizabeth Arden

Много от тях са запознати с “чайните аромати” на тази марка, защото те демонстрират много добра стойност за парите. И за лятото бих препоръчала този конкретен аромат. Ароматът е на лятната градина, с нотки на касис, мускус, зеленина и цитрусови плодове, свежест и цветя. Играе и променя, обгръща се с лятна свежест, сякаш добавя въздух, а в запушен офис такъв аромат е просто незаменим. Поддържа кожата поне 3-4 часа.

Un Jardin sur le Nil от Hermes

Много оригинален аромат унисекс, не препоръчвам да купувате без жар. Ароматът е погълнал свежестта на язовира, на бреговете на които растат овощни дървета. Това е еликсир от зелено, флорално и плодово лято, което винаги е близо до вас. Ароматът няма да ви придружава с луксозен влак, но ще звучи съвсем ясно и ще бъде “чуто” от другите.

Very Estee  от Estee Lauder

Свеж цветен аромат, очарова от първите нотки, както нежни, така и светли. Парфюмът не се затваря и не задушава другите. Това е благороден, ненатрапчив и прозрачен валс от цветя, който ще се люлее около вас с кремообразен облак, постоянно напомнящ за себе си от миризмата на свежи рязани цветя.

Acqua di Gioia от Giorgio Armani.

Парфюмът принадлежи към групата на флорални и водни аромати и е много добър както в прохладни летни дни, така и в суха, гореща топлина. Ароматът на летния дъжд в цветния парк, разкриването на многостранен, много игрив аромат, изпитване върху кожата е необходимо. Букетът е перфектно подправен и доста богат. Той съдържа акорди от билки, бели цветя, подправки и дървета. Чува се ароматът на плодовете, въпреки че те не са посочени в пирамидата. Композицията е мека, чувствена и вълнуваща с приятен мирис.

AQUA KENZO POUR FEMME

Вкусен, сочен, плодов и воден аромат е идеален за влажно лято. Не задушно, море, курорт, солено-сладък, не придирчив към дрехи и грим, прост, но приятен. Не забравяйте да тествате върху кожата.

Не всеки ще хареса аромата, въпреки факта, че изглежда като безгръбначен компост, но това е измамно впечатление. Ето защо, повтарям, не забравяйте да тествате върху кожата си.


MON GUERLAIN от GUERLAIN

Същността на женствеността в елегантна бутилка. Уютен, кадифен, обгръщащ, лавандуло-прохладен, пухкав и много удобен аромат – времето му е края на пролетта, началото на лятото, когато всичко вече е разцъфнало, но слабата топлина все още не е премината.