Бижу върху кожата – L’Extase Caresse de Roses от Nina Ricci

ИНТЕНЗИВЕН И НЕЖЕН
През 2015, Nina Ricci представя новата мечта: L’Extase. Създаден от Франсис Куркджан, този мускусно-флорален-ориенталски аромат призовава женското желание, да преоткрие еротизма чрез парфюмната вода. През  2016, Nina Ricci разширява това интимно, чувствено пътуване по кожата в сърцето на сетивата с новият Eau de Parfum Légère L’Extase Caresse de Roses.

nina-ricci-l-extase-caresse-de-roses-edp-2016-el-fragrance2

БИЖУ ВЪРХУ КОЖАТА
Вибрираща близост от злато върху кожата. Голото тяло се извисява чрез уникалното бижу. Като едно деликатно движение на пискюл. Меко покритите вериги, събуждат сетивата и разкриват флаконът-клъч в нюд-розово, туширан в полупрозрачно. Скъпоценният камък на L’Extase Caresse de Roses, черпи своето вдъхновение от емблематичната гривна Calisto, създадена от Джулиам Хенри в неговата първа колекция за Nina Ricci. С върха на пръстите си усещате калъфа на L’Extase Caresse de Roses, в който е закодиран L’Extas, но е добавил свое собствено кадифено докосване, заплитайки се в изящни златни вериги.

o.38783

ПРЕГРЪДКА
След L’Extase, парфюмериста Франсис Куркджан създава
своето второ сътворение в парфюмите на Nina Ricci.
Eau de Parfum  Légère се плъзга върху кожата като бижу. Този мускусно-флорален букет от нежна, но и интензивна чувственост, пробужда женствеността. Двата акорда, които си взаимодействат, преди парфюма да се плъзне по кожата, създават еротична нотка, заключвайки прегръдка с накит от рози, съдържащ възбуждащ екстракт от Българска Роза и шепот от турска Роза Абсолют, деликатната свежест на Божур и виолетови нотки и обгръщащ бял, пламенен мускусен дъх, оформящ искрящата чувственост на аромата.

L'EXTASE_CARESSE DE ROSES_Flacon 50ml
ОСВОБОДЕНА ЖЕНСТВЕНОСТ
Повече от роля, тя е въплащание: Летисия Каста в L’Extase. Свободна, инстинктивна, с преливаща естествена, вродена красота, френската актриса приканва жените, всички жени, да се отдадат на своите желания и да разкрият своята собствена абсолютна женственост.