Lifehack: как да изглеждаме по-високи с равни обувки

Има нещо, което винаги е било така и винаги ще бъде – повечето момичета ще искат да изглеждат високи. Въпреки че ние смятаме, че по-ниските момичета са много сладки и имат своя чар, то не е тайна, че много от тях търсят начини да издължат фигурата си, като най-лесният начин за това са високите обувки. Обаче каквото и да си говорим – в модата вече едно от най-важните неща е комфортът! Затова в тази статия ще разберете с кои модели равни обувки можете да създате илюзията за по-дълги крака.

Остри балеринки

Благодарение на заострения връх краката изглеждат по-дълги и по-грациозни. За да подсилите ефекта, можете да носите такива обувки с дънки или прилепнали панталони, къси поли и рокли.

Купи черни балеринки Mango

Nude нюанси

Плоските обувки, които съответстват на вашия тон на кожата, могат визуално да удължат краката ви, когато се комбинират с прави или дори по-свободни дънки и midi поли .

Купи обувки Gioseppo

Купи розови обувки Anna Baiguera

Отворена пета

Тъй като дизайнерите особено много харесваха балеринкте с отворени пети през последните няколко сезона, ние ви насърчаваме да се възползвате изцяло от тенденцията. Колкото по-отворена е петата, толкова по-дълги са краката ви.

Купи обувки Anna Bagiuera

Ултра тънки сандали

 Поради факта, че те напълно излагат крака и придават въздух, ще изглеждате по-високи и „по-леки“. А ако и отново в nude цвят – още по-добре!

Купи сандали Guess