Обличаме се в новото лилаво: VERY PERI

Цветът на годината PANTONE 17-3938 Very Peri е вдъхновението, от което се нуждаем през 2022 г. Той е динамичен тюркоазено син нюанс с виолетово червен подтекст, съчетаващ верността и постоянството на синьото с енергията и вълнението на червеното. Насърчавайки личната ни изобретателност и креативност, този ефектен цвят вече заема челна позиция в нашия шопинг списък за сезона. В колекциите на световните модни къщи, сред които Gucci, Valentino и Alberta Ferreti за пролет-лято 2022 има толатети в модния лилав цвят.

Живеем във времена на трансформация и дигитализация, а цветът на 2022 г. е символ на глобалния дух на прехода, през който преминаваме. Излизаме от интензивен период на изолация, нашите представи и стандарти се променят, а физическият и дигиталният ни живот се сливат по нов начин. Ако преди предпочитахме да отидем лично до магазина, за да се докоснем до продукта, който ще закупим, сега онлайн шопинга надделява над пазаруването в реална среда. Така си спестяваме най-ценния ресурс, а именно времето.

 

Ако все още гардеробът ви е беден по отношение на PANTONE 17-3938 Very Peri, съветваме ви да промените това, някои от любимите ни знаменитости вече го направиха. Средата на февруари е, няма за кога да чакаме, време е да влезем в крак с новите тенденции за годината.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН