L’Oreal Professionnel и NEVENA: тенденции за бала

Абитуриентските балове предстоят съвсем скоро, а прическата е един от най-важните елементи за изграждане на съвършен външен вид. Лидерът в професионалната козметика за коса L’Oreal Professionnel и модна къща NEVENA представят последните тенденции за най-вълнуващата вечер – тази на бала.

Ценителките на елегантността могат да заложат на една от топ тенденциите при прическите – стилен кок. Различните видове кокове са чудесен вариант за абитуриентската ви визия. Фризьорът Марин Хубенов-Мърфи и неговият екип акцентират върху ниския кок, използвайки интересна техника, при която кичурите се завръзват на възелчета.

Червеният цвят е хит при макиажа –  червило и маникюр в ярък нюанс ще добавят нотка дързост към излъчването на дамите. Високите талии в облеклото ще подчертаят женствеността на абитуриентките. Модели на L’Oreal Professionnel и NEVENA са красавиците – Ива Янкулова, Ирена Милянкова и Мис България Роси Иванова.

Вижте най-добрите фризьори и най-модерните цветове в косите, както и  ексклузивни интервюта от най-известните родни модели. Всичко за изкуството да бъдем красиви!