Деним визия за смели момичета

Днес в нашата рубрика LOVE BLOG решихме да ви представим една много стилна дама, която вече години наред ни вдъхновява със страхотния си усет към модата. Това е Силвия от www.Postolatieva.com. Силвия живее в Лондон, но пътува по целия свят, като отразява всичко в своето интернет кътче. Тя е безспорно една от най-успешните блогърки в Обединеното кралство, а ние ви гарантираме, че за това си има причина!

Стила на Силвия е много разнообразен и свеж, но това, което винаги може да се наблюдава, е невероятното внимание към детайла и неотлъчното следване на най-горещите тенденции, които блогърката пречупва през призмата на собственото си виждане за модерно и красиво.

Днес решихме да ви представим един от нейните тоалети, който е успяла да заснеме наскоро по време на свое пътуване в Париж. Невероятното преплитане на материи, отличното напластяване и актуалното усещане, което визията й носи, е много впечатляващо и за пореден път ни кара да въздъхнем с възхищение.

За следобедна разходка из френските улички, Силвия избира изцяло дънков тоалет – протрити на места скини дънки и закопчана до горе натъпкана риза. За връхна дреха блогърката добавя актуалното бежово палто със свободен дизайн, което вместо да облече, тя намята на раменете си като пончо. Това е отличен начин да придадете живот на тоалета си, защото „наметалото” ще улавя всички ваши движения и нежно ще се развява зад вас. Силвия избира да завърши визията си с високи черни обувки, обемна чанта и деликатни бижута.

Може лесно да усвоите този тоалет, които ще бъде перфектен за стилен следобед, прекаран в разходка с приятелки, бизнес среща или обяд с любимия мъж. Подобна модерна визия ще се впише прекрасно във всяка една ситуация! Всичко, от което се нуждаете е:(Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!)

Автор: Преслава Цачева