Елегантна визия за безспирно модно вдъхновение!

Днес в нашата рубрика LOVE BLOG, решихме да ви представим една малко по-различна визия, която силно излиза от зоната на комфорта и удобството, за да срещне истинския шик, за който винаги сме мечтали, но така и не сме имали смелостта да изпробваме върху себе си. Визията, която предстои да ви покажем, не може да бъде наречена всекидневна. Това е един тоалет за по-специални и официални събития, който прекрасната Евелин от Варшава, избира да облече за седмицата на модата в Полша. Който е запознат с модните предпочитания на талантливата блогърка от modishYou, вече знае за нейните невероятни тоалети, които винаги са отлично подбрани, съчетани и изпипани до най-малкия детайл. Стилът й е подчертано елегантен. Всяка една дреха, всеки един аксесоар, са подбрани с внимание и прецизност, които определено си личат.  Стилът на Евелин не може да бъде наречен ежедневен или небрежен, но именно поради тази причина ни харесва толкова много! С всеки един свои тоалет тя изглежда сякаш току що е напуснала снимачната площадка на някоя модна фотосесия, а на нас ни се иска да се изгубим в огромния й гардероб!

Днес избрахме да ви покажем една типична за нея визия. Черен топ, поставен над дълга мрежеста пола с висока талия и стилни ресни, които започват от коляното и завършват на прецизно изчислени милиметри над земята. Визията се допълва от строго дълго бяло сако с интересни ревери и в искрящо бял цвят, за да създава модерен контраст. Обувките, които Евелин избира, са класическите остри токчета, но не много високи, за да не създават допълнителен дискомфорт. За аксесоари, блогърката подбира стилен малък клъч в черно и златно, обемен черно-бял пръстен и златно statement колие тип “яка”, което се състои от множество малки и тънки обръчи.

Визията на Евелин ни допада изключително много, защото определено не е нещо, което се среща всеки ден по улиците. За подобен тоалет се изисква доза смелост и самоувереност. Стилното съчетание може да послужи за страхотно вдъхновение за празничния тоалет или за визията, която избираме за елегантен коктейл или модно парти. А вие какво мислите?

Автор: Преслава Цачева