Пуловер и пончо в стилна есенна хармония

Днес, в нашата редовна рубрика LOVE BLOG, сме особено развълнувани да ви срещнем със сладката модна блогърка Ани, която е родена и живее в Германия. Нейният блог Fashion Hippie Loves се радва на особена популярност сред любителите на уличната мода и небрежният вид. Ани е абсолютна кралица на Instagram пространството, където редовно публикува отлично организирани и добре подбрани снимки на ежедневните си тоалети, аксесоари и модни решения.

Ако човек започне да следи блогът на Ани, веднага ще навлезе в живота й – редовно ще се разхожда из красивия й дом, огромния гардероб (който тя често показва), пълните с бижута чекмеджета и рафтове, както и из ресторантите и кафенетата, в които обядва, закусва и се среща с приятели. Що се отнася до стила й – блогъката е известна с вниманието си към детайлите и отлично подбраните материи и принтове, които се преплитат в отлична хармония.

Впечатление прави силното й предпочитание към скини дънки, къси рокли и поли, клинове, които комбинира с по-обемна горна част на тоалета си. Ежедневните й визии можем да определим като много момичеши, понякога дори сладникави, но и изключително стилни, отлично подбрани и… нейни. Повярвайте ни, едва ли някой изглежда толкова добре в цикламено розов ансамбъл от пола и сако! Напластяването също е една от определено силните страни на Ани, която често смело съчетава различни материи, но задължително винаги следва правилото на цветовете! (Един цвят трябва да преобладава тоалета, а друг – да бъде основен акцент)

Днес сме подбрали една страхотна есенна визия, която германската блогърка ни представя в своето интернет кътче – Fashion Hippie Loves. За хладните есенни дни Ани избра клин с кожен ефект, който съчетава с дълъг пуловер в сивкаво-бежов цвят и обемна яка. Вниманието е привлечено от небрежно преметнатото супер модерно за сезона пончо, което съчетава в себе си още две топ-тенденции – цветовата комбинация между черно и бяло и вечното традиционно каре. Визията се допълва от стилна и семпла черна чанта и сиви велурени боти. Както винаги блогърката подбира отлично завършващите визията аксесоари и залага на часовник и гривни от сребърен метал, които да допълват детайлите на чантата.

Автор: Преслава Цачева