Силата на детайлите за една женствена и нежна визия

Днес в нашата седмична рубрика LOVE BLOG имаме удоволствието да ви срещнем с прекрасната Анабел от VivaLuxury. Страшно красива и невероятно нежна, блогърката ежедневно ни пленява със стилните си тоалети. Вярваме, че ако има бездънен гардероб, то това е нейния, а освен това сме сигурни, че не съществува нюанс, който да не присъства в огромната й колекция от дрехи. Ярките цветове, които тя превръща в забележителни акценти, са нейна запазена марка, а безпогрешния й усет към съчетаването на различни материи е причината Анабел да придобие своята завидна слава в модния свят!

Именно поради тази причина днес избрахме да ви запознаем с едно типично за града на ангелите – Лос Анджелис – момиче, което не се страхува да мечтае и да експериментира. Невероятната способност на Анабел да си играе с цветове и материи, прецизният подбор на дрехи и аксесоари и неотлъчното следване на модните тенденции се забелязват и в този страхотен есенен тоалет.

Преди няколко дни ви споменахме колко много ни допада комбинацията и напластяването между по-плътни и по-леки платове, в частност между нежна дантела и топли плетива. В своята визия блогърката е успяла да постигне търсеният перфектен баланс между женственост и дързост. Тя облича красив обемен пуловер в цвят „мента”, под който закачливо се подава нежна черна дантела, придаваща щипка женственост и загадъчност на иначе ежедневния тоалет. Анабел избира да съчетае визията си с модерните ботуши над коляното (чизми), голяма дамска чанта и аксесоари от златен и сребърен метал, които да завършат стилната визия за един небрежен ден в града.

Автор: Преслава Цачева