Стил и удобство по последните модни тенденции

Докато преглеждахме списъка си от любими блогъри ненадейно попаднахме на една прекрасна дама с невероятен стил, която съумява да съчетае в тоалетите си комфорт и шик, а това, трябва да си признаем, не е лесна работа. Именно поради тази причина днес, в нашата рубрика LOVE BLOG решихме да ви представим нея и страхотния й вкус.

Това е Саманта от Мадрид. Тя води интересния блог Mientrasmevisto. Макар и с доста трудно за произнасяне име, нейното малко интернет кътче бива наградено с престижна модна награда през 2014, която е само едно от признанията за високата му стойност.

Стила на Саманта е наистина впечатляваш. Тя успява умело да вплете най-горещите модни тенденции в стилни и интересни интерпретации, които са напълно подходящи за забързаното ежедневие. И макар понякога полата й да бъде ултра вталена, деколтето й опасно разголено, а обемния й шал преметнат по чудат и сложен начин,  токчетата й никога не надвишават удобната височина от 6-8 см. Саманта владее сложното изкуство на напластяване на дрехи до съвършенство, а нейна запазена марка е миксирането на различни принтове и цветове.

Днес избрахме да ви представим един от последните тоалети, които испанката публикува в своя блог. Небрежния вид на цялостната й визия, както и щипката елегантност, която няма как да пропуснем, ни харесаха особено много. Вниманието към детайла, така типично за опитните блогърки (Mientrasmevisto е на цели 6 години), също не може да бъде отречено.

Саманта избира класическа кожена миди пола тип „молив”, която съчетава с дълъг черен пуловер с акцентиращо дълбоко деколте с бял кант. Под пуловера се подава нежен дантелен топ, който отлично контрастира на плетивото и допринася доза нежност към визията. Бижутата, които избира да сложи, са деликатни, не привличащи вниманието, но присъстващи като стилен моден акцент. Визията си Саманта завършва с червени токчета в напълно допустима за ежедневието височина, които не се и съмняваме, че са страшно удобни! За връхна дреха блогърката добавя дълъг сив шлифер от тънка феерична материя, за да може забележителния й тоалет да улавя всеки полъх на вятъра.

Автор: Преслава Цачева