Флорален мотив за свежа визия

Днес в нашата рубрика LOVE BLOG ще ви срещнем с още една прекрасна дама, чиито отличен стил на обличане не спира да ни впечатлява всеки ден!

Олга Чой е създателката на страхотния фешън блог My Blonde Gal. По народност е рускиня, както и сами можете да забележите по светлата кожа, русите й коси и големите изразителни очи. Нетипичната й фамилия идва от съпруга й кореец, с който от вече 9 години живее щастливо в Сеул. Нейната най-голяма страст и професия е фотографията и това си личи по невероятният й усет към детайла. Интересното за нея е, че притежава магистърска степен по Биохимия и владее отлично руски, корейски и английски. Звучи ви като Жената чудо, нали? Почакайте само да видите стила й!

Играта с ярки цветове е запазената марка на Олга, която отлично се справя със съчетаването на различни принтове, нюанси и материи. В страхотния тоалет, който избрахме да ви покажем днес, тя демонстрира именно това си умение в комбинация с изтънчения си усет към детайла.

За да създаде този подходящ за всекидневието ансамбъл, Олга облича красиво сако със строга кройка и нежен многоцветен флорален мотив, което превръща в основен акцент на визията си. Това постига като избира останалата част от тоалета й да е съвсем изчистена и семпла – бяла дълга риза, черен панталон, високи сандали и черна дамска мини чанта. За да допълни цветната картина в горната част на тялото, Олга е добавила върху реверите на ризата закачливи брошки, които хем се сливат с пъстрото сако, хем изпъкват като детайл, демонстрирайки изключителния й вкус и прецизност.

Един подобен тоалет може да намери своето отлично приложение както за разходка с приятелки и шопинг тур по магазините, така и на работното място, където определено ще изпъкнете сред традиционно скучната офис среда!

А вие какво мислите за визията на Олга?

Автор: Преслава Цачева