Цветен акцент за усмихнати зимни дни

Блогърката, която решихме да ви представим днес в нашата рубрика LOVE BLOG, е от Русия, а ние обожаваме интересния, цветен и модерен стил, който тя успява да преплете в своите запомнящи се тоалети. Нека ви запознаем с Лидия Флорова от GvozdiShe. Ще я познаете по задължителната къса червеникава и права коса, подстригана на строга черта в стил „Ана Уинтур”, океанско сините й очи и нежната й натура.

Лидия е специалист в играта с цветове, материи и принтове. Именно в нейния блог за първи път видяхме умелото съчетаване на повече от два коренно различни принта в един тоалет, много преди това да се превърне в модна тенденция. Стилът й е небрежен и удобен за всекидневието като във всяка една нейна визия се отличава и силно привлича вниманието по един ярък цветен акцент. Именно такъв тоалет решихме да ви представим и днес.

На вашето внимание излагаме една страхотна комбинация, в която се влюбихме от пръв поглед! Много есенно и много удобно съчетание, което силно изпъква сред тъмните цветове, неминуемо се срещани на улицата през студените дни. Лидия избира ярко жълто палто с обемен строг дизайн, който съчетава с риза на синьо и бяло райе, кожен панталон и сладурска чанта тип „пазарска торба” с картинка. За да разнообрази визията си, блогърката избира стилно statement колие, което поставя под яката на ризата си, за да придаде щипка блясък и моден акцент. На главата си носи черна широкопола шапка, която съчетава с интересните си ниски и заострени обувки с връзки и метален акцент тип „оксфордки”. Изборът й на обувки придава доза дързост и премерена ексцентричност на цялостното й излъчване.

Отличното съчетание между всеки един компонент от визията, играта с цветове, материи и форми ни впечатлява изключително много, а ярко жълтото палто ни напомня за така бленуваното и очаквано лято и наистина ни кара да се усмихваме!

Автор: Преслава Цачева