Изумителен детски стил от Love Made Love

Има нещо толкова чаровно и зареждащо в детската мода! Сякаш гледаме произведения на изкуството в мини размер! Кройките са двойно по-прецизни, цветовете – по-красиви, а дизайна – създаден, за да накара хората да се усмихнат. Винаги се усеща, когато една дреха е създадена с вдъхновение и любов. Именно за това харесваме Love Made Love – брандът, който обединява идея, стил и идентичност.

Целта винаги е същата – да се покаже един по-интересен, по-вълнуващ свят, който е далеч от обикновеното, скучното и традиционното. Свят, който е създаден за всички, които искат да изпъкнат и да изразят своята индивидуалност още от деца. След невероятна пролетна и лятна колекция, ето че дойде времето за есенните предложения от Love Made Love, които отново ни пленяват с удивителната си символика и феерия. Пищните цветя напомнят много за романтичния стил в колекциите на Dolce&Gabbana и нашепват истории за вълнуващи дестинации като Френската ривиера, венецианските канали, горещата Испания и късното лято на италианските острови.

Бутиковите предложения на Love Made Love предлагат всичко нужно за предстоящия сезон. Като започнем от стилни и елегантни детски рокли, преминем през топли пуловери, феерични полички, топли ботушки,  и стигнем до пищните палта и царствени пелерини, създадени сякаш за истински принцеси от приказките. Високото качество и прецизната изработка на всеки един артикул са с водеща важност, когато става въпрос за детска мода. Love Made Love ви осигурява всичко това, заедно с доставка до вратата ви и бърз отговор на всички запитвания.

Но преди това, нека се потопим в магичния свят от приказките на есенната колекция на Love Made Love!

Автор: Преслава Цачева