Лятна мода за най-малките

Децата са уникални със своята непринуденост и чиста емоция. Тяхната усмивка е слънчева като самото лято, а чувствата, които бушуват в тях са искрени и цветни. Ние мислим за най-малките с много любов и вярваме, че редом със стила им на поведение се гради и вкуса им за мода, затова днес сме приготвили няколко цветни аутфита за момиченца и момченца, които са в тон със самото лято.

Kids-Street-Style-2012-Khloes-Korner-1

Enfant+Street+Style+by+Gina+Kim+Photography+Stella+McCartney+Kids

Когато избираме дрешка за детенце е важно да имаме предвид, че то се цапа често, а и расте много бързо. Инвестирането на голяма сума пари не е най-добрият вариант на този етап от развитието на мъничето, но ние знаем, че има прекрасни детски дрешки на разумна цена, с оправдано качество.

222

През лятото модерни са пъстрите десени, флоралните мотиви за задължителни за момиченцата, а момченцата могат да заложат на моряшката тематика. Карираните ризки и щамповани тениски са много актуални, а белият цвят е популярен не само за мама. Следете качеството на материите и нека те бъдат леки, за да осигуряват на детето ви необходимия комфорт през горещите дни.

aalalalaa

Не избързвайте да купувате първата дрешка, която е грабнала окото ви, защото на пазара има страхотни намаления, а и марките се състезават да ни представят все по-интересни моделчета. Днес се разходихме виртуално в детския онлайн магазин www.baby.bg и избрахме най-красивите летни аутфити за вашите мъничета. Споделяме ги с вас и се надяваме да ви заредят с позитивна емоция и много пъстрота!

246387 22222333333333311111111111111