Любовта между пуловера и полата

Пуловерът се превърна в най-добрия ни приятел през студените дни. Такъв ще бъде и през пролетта, защото облечени с него, може да оставим якето си вкъщи. Той е универсална модна придобивка, която си подхожда с всичко, а съчетанието му с пола не прави изключение. Даже напротив, едно от любимите ни е.

За да прибавим повече пролетно настроение в ежедневието си залагаме на комбинация с флорална пола, но ако се доверите на класическите цветове като черно, бяло или нюд, също няма да сгрешите. Все пак класиката е перманентен тренд, койне не избледнява със смяната на сезоните.

Някои момичета се страхуват да носят пуловери, особено овърсайз модели, с поли, смятат, че това ще ги накара да изглеждат като пълна бъркотия, но грешат. Можете да носите пуловери с много видове поли, независимо дали са деним, сатенени, тип пачка, с флорали, с пайети, с животински принт, дълги или къси.

 

Сатенена пола и пуловер

Сатенът подчертава формата на тялото, изглежда луксозно и създава женствено и нежно излъчване. Точно затова е една от любимите ни материи. Какво ще кажете за дебел пуловер в червено, тюркоазена сатенена пола и бели маратонки.

 

 

 

Пола пачка и пуловер

 

Ако сте любители на Барби визията, няма как полата пачка да не присъства в гардероба ви. Подходящото допълнение към нея, освен пуловера, са чифт черни класически обувки на висок ток. И колие, разбира се!

 

 

 

Пола с пайети и пуловер

 

За ефектна парти визия се доверяваме на пайетите. За да се откроите, може да комбинирате цвета на пуловера с цвета на чантата си.

 

 

 

Пола с флорални мотиви и пуловер

Флоралните мотиви винаги ни зареждат положително и оправят настроението ни. Хайде да предизвикаме пролетта с цветя в стайлинга! Комбинирайте полата с бял пуловер и шапка с периферия.

 

 

 

 

Пола с животински десен и пуловер

Ако обичайната ви визия ви е омръзнала и искате да разнообразите с нещо различно, животинските принтове са насреща. Леопардовият десен е супер актуален сезони наред и отдавна разби мита за кичозност, с който често беше свързван. Съчетайте с пуловер в черен цвят, прибавете любимите си слънчеви очила и вземете малка кокетна чантичка за разкош, също в черно.

 

Дънкова пола и пуловер

За по-младежка и модерна визия се доверяваме на денима. Той дава свобода на креативното ни фешън въображение, тъй като си подхожда с всичко. Както знаете, не е задължително денимът да е в син цвят, бъдете различни и заложете на бяло, комбинирайте с ярък пуловер. Ако е овърсайз, може да го натъпчете отпред, за да съдадете баланс в концепцията на стайлинга.

Модна селекция поли

сатенена пола на цветя