Mъжка линия и небрежен есенен уют от Stradivarius

Краят на лятото и началото на есента малко по малко настъпват, а ние ги усещаме в хладните повеи на вятъра, които ни карат бързо да измъкнем от гардеробите си връхните дрехи и да се сгушим под тях.

За щастие, с настъпването на студените дни, ставаме свидетели и на още нещо –навлизането на есенно-зимните колекции на любимите ни брандове в магазините. Знаем, че вие също изпитвате онова леко гъделичкане в корема всеки път, когато стиснете в ръце чантите, в които се крият чисто новите ви съкровища, а само минути по-късно вече доволно оглеждате отражението си на огледалото вкъщи и мислите за всички онези комбинации, които можете да сътворите.

Днес сме избрали да ви представим есенната колекция на Stradivarius, защото знаем, че моментално ще се влюбите в нежните материи, топлите плетива, пухената кожа и разчупените силуети.За есенната си колекция испанският моден бранд избира комбинацията между типичните за сезона цветове – бежово, кафяво, милитъри зелено, бордо, черно и бяло. Картината се разчупва от дрехите от деним – ризи, дънки, поли и туники, а кожата с косъм, която намира своето приложение върху красиви и обемни палта, допринася с доза небрежност.

Разглеждайки безспорно успешната колекция на Stradivarius, силно впечатление ни направи подчертано мъжката линия, която част от дрехите следват. Бойфренд дънките, в съчетание с високо закопчана риза, ще бъдат топ тенденция за началото на есента. Окото ни хвана и тъмно сивия панталон с висока талия и строга кройка, в комбинация с риза и палто. Този тренд предизвиква в нас силно одобрение, защото ни напомня за стила на толкова много модни икони от миналото, които не само, че са имали куража да носят мъжки дрехи, но и са ги превърнали в свой собствен подпис.Колекцията носи така търсеното чувството за уют и комфорт през студените месеци, а влиянието на стрийт модата се усеща във всеки кадър. Определено можем да кажем, че лачените боти, меките широкополи шапки и обемните шалове очертават модата при аксесоарите през есента и зимата.Автор: Преслава Цачева