MANGO с нова колекция, вдъхновена от фестивалната мода

Изглежда, че духа на лятото и фестивалната мода са обхванали не само нас, но и всички в модната индустрия, защото с радост забелязваме, че любимите ни модни брандове не спират да пускат колекции, които концептуално силно се доближават до любимия бохо-шик стил. Нетърпението за жаркото лято, безкрайните дни, летните преживявания, горещите плажове и приключенията са в кръвта на младите хора, готови да съберат живота си в раница, да сложат големи слънчеви очила и да заминат на поредното пътуване към следващото парти или шумен концерт.

Именно това виждаме и в новата лятна колекция на испанския моден бранд MANGO. Фееричните небрежни дизайни и материи веднага хващат вниманието ни, подкрепени от много детайли и акценти – ресни, широкополи шапки, кожа, бродерии и удобни боти. Феновете на фестивалната мода ще намерят всичко, от което се нуждаят с гарантираното качество на брандът, който не спира да ни изненадва сезон след сезон. Харесваме силната отправка към актуалния стил от 70-те в неговата най-чиста форма – бохо-шик стила, който определено ще доминира тенденциите това лято.

В кампанията се появяват моделите Ондира Хардин и Джулия Бергехоф, за които изминалата година бе особено силна, нареждайки ги сред 50-те световни топ модела. По време на седмиците на модата и двете дефилираха за модни брандове от ранга на Chanel, Givenchy, Celine, Alexander McQueen, Valentino. Това е първият съвместен проект на Ондира и Джулия с Mango, но с оглед на факта колко успешен е, сме сигурни, че няма да бъде и последен. Бохемската природа е в кръвта им и двете не пропуснаха да разходят колекцията и по време на първия уикенд от фестивала Coachella.

Автор: Преслава Цачева