Марион Котияр за раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли

Френската актриса Марион Котияр заяви, че е изключително наранена от тиражираните слухове по неин адрес, че близо две години е била любовница на актьора Брад Пит. Според същите източници Анджелина Джоли е наела частни детективи, които са изловили съпругa й с французойката.

0000182439-middle

Марион отрече да има интимни отношения с актьора и потвърди, че вече 9 години е щастлива с колегата си Гийом Кане. Припомняме, че Анджелина Джоли подаде молба за развод, като изтъкна за основна причина методите за възпитание на децата на своя съпруг.

Cotillard+Canet+appear+together+slwo1QSvzbMl

 

0000182440-middle

Противоречието, което медиите намират в причината за развода на двойката, се крие в думите на самата Анджелина Джоли от преди. Тя твърдеше, че Брад Пит е най-добрият баща на света и тя е истинска късметлийка, че го има за до себе си.

0000182442-middle

Самият Брад Пит бил много разстроен от новината за развода. Твърди се, че причината за раздялата между двамата може да бъде и разкрепостеният начин на живот на актьора, който напоследък прекарвал повече време в Хърватска в компанията на проститутки. Ние не знаем дали и това е истина, а се надяваме, че скоро ще разберем каква е реалната история зад молбата на Анджелина за развод след само 2 години брак. Повече информация за звездния развод може да прочетете тук.