Първата поява на Меган Маркъл за 2019 е зашеметяваща

Стана време и принцовете и принцесите да се връщат на работа след дългата празнична ваканция. Това е официалното първо появяване на херцога и херцогинята на Съсекс с наедрялото й коремче за 2019.
След почивката им в Сандрингам, Хари и Меган изглеждат щастливи и освежени, докато пътуваха на север до Бъркенхед в Мърсисайд. Целта на пътуването им беше да посетят местни организации, които подкрепят и овластяват групи в рамките на общността, включително Tomorrow’s Women Wirral и Hive Wirral Youth Zone.

Меган, която се очаква да роди през март или април, изглеждаше абсолютно зашеметяваща в ярките цветове, на които се бе спряла. Тя обви коремчето си в прилепнала лилава рокля на Babaton за ARITZIA на стойност £107 и се загърна с червено палто от Sentaler за £1 085.


КУПИ червено палто с голямо НАМАЛЕНИЕ!


37-годишната херцогиня отново заложи на естествена casual визия – на неглижирания кок и no-make-up ефект грима.Ако хвърлим един по-задълбочен поглед върху вибрантните цветове в облеклото на Маркъл, което включваше и кафява екстравагантна чантичка с лейбъла Gabriela Hearst за скромните £1 695, не можем да пропуснем също толкова ярките обувки, които заслужават да им бъде отдадена почит – всичко това, защото цветовете на Tomorrow’s Women Wirral а именно Pinky red и лилаво.КУПИ класически червени велурени обувки


Почит явно не се отдава само на една страна участник в днешната комуникация на дукесата. Трибют се полага и на принцеса Даяна, чиято любима комбинация също бе червено и лилаво.
Вляво на тази снимка се вижда принцесата на анрода, снимана пред Тадж Махал в Индия, а вдясно – Даяна на визита в Банкок.


 

Хари и Меган стартираха посещението си на площад Хамилтън, където се бяха събрали тълпи от кралски фенове. Двамата взеха участие в кратка разходка, поздравиха местните жители и се ръкуваха с десетки хора.
Както и на всичките й публични появи до сега, и този път красивата бъдеща майка не спираше да милва и притиска бременното си коремче, като и двамата родители категорично отказват да узнаят пола на бебето, за да бъде изненада.
Хари пък изглеждаше възхитен да получи гигантско мече за нероденото си бебе.Кралската двойка бе посрещнати от Франк Фийлд, депутат от Биркенхед, който каза, че е поканил двамата в избирателния си район, защото планираният ден отразява интересите на кралските особи и им позволява да опознаят хората от региона.Нещото, което пък на нас ни направи впечатление държанието и закрилническото поведение на Хари, който непрекъснато прегръщаше съпругата си и се стараеше тя да е близо до него.Редактор: Марина Делева