Men’s Style: Летните ризи

Ризата и лятото са неразривно свързани, а мъжете обожават тази свободна дреха, която им придава небрежна градска визия. Днес сме се посветили да отрием най-актуалните модели ризи с къс и среден по дължина ръкав, за да ги споделим с всички вас, мили мъже, които се интересувате от модерния градски стил.

man-fashion-style-beach-trends-2016-shirt-polo-chinos-american-eagle-espadrilles-toms-cool-artisan-athens-riviera-beard-streetstyle-mens-fashion-guy-fashion-blogger-black-stripes-1-1170x620

Ризата може да бъде не само официална и задължителна дреха, но и важна част от ежедневния стил на всеки градски мъж. Карираните ризи остават на върха на класацията, защото карето продължава да бъде все така модерно, както и миналата година. Флоралните мотиви са за по-смелите представители на силния пол, но и те са също толкова популярни.

alalaa

akakakaa

Цветовете за лятото са свежи, ярки и запомнящи се. Материите трябва да бъдат леки, можете да експериментирате с риза от креп, например, или някой полу-прозрачен плат, който ще придаде закачливост на визията ви. Белият цвят е абсолютна класика сред ризите и ние ви препоръчваме да заложите на него.

white

street-style-shorts-and-shirts-men-041215

Кройките могат да бъдат вталени или прави, а и по-свободни. Ние харесваме по-небрежните линии, които придават секси бунтарски вид. Подбрали сме за вас стилни street style визии, които споделяме заедно с нашия седмичен men’s style подбор. Разгледайте ги!

55521131lala