Miley Cyrus и Liam Hemsworth отново разделени

В медийното пространство с бясна скорост тръгна слухът, че синеоката двойка се е разделила отново и този път нещата са наистина сериозни. Новините пристигат дни след като певицата изтри всичките си публикации в Instagram.

liam-hemsworth-miley-cyrus-oscars-4-1120x1519

Според източниците основната причина за втората им раздяла е, че не могат да се споразумеят кога точно да започнат да градят общото си семейство. Оказва се, че младият Liam вече е готов и иска да има деца, докато половинката му все още не е. Запознати отблизо със ситуацията твърдят: „Той иска деца и не желае да остави това си желание на заден план. Но пък сега това не е точното време за Miley. Тя отлага плановете за сватбата и Liam вече е изморен от това. Те не прекарваха много време заедно в последните месеци. Тя наистина не иска да се омъжва. Това е нещо, което всички забелязаха, освен самият Liam. Цялото му семейство го молеше да види какво всъщност става, но той твърде много вярваше в Miley. А сега се чувства като идиот.”

Miley-Cyrus-Liam-Hemsworth-Cutest-Pictures
Миналата година Cyrus каза пред “Sun”: „Не си представям брак. Аз съм на 24. Надявам се да си поживея малко повече преди да се омъжа. Има още толкова много неща да ми се случат. Преди три години, ако ме бяхте попитали дали днес ще съм така щастлива с този мъж, нямаше да го повярвам. Аз наистина живея прекрасно. В някои връзки губиш себе си, за да бъдеш удобен за другия. Всъщност той ме накара да открия повече себе си. Не знам какво ще ми донесат следващите три години, но е възможно да ми донесат още повече радост и щастие. Ще ги взема!”

0_Thor-Ragnarok-film-premiere-Arrivals-Los-Angeles-USA-10-Oct-2017
Двойката се раздели през 2013-та. В началото на 2016-та се събра отново. Тогава Liam призна, че просто не са били в една и съща посока. „Разбира се, че беше трудно, човече. Но по онова време вървяхме в различни посоки и се случи точно това, което трябваше да се случи. И двамата бяхме супер млади и това бе умно решение за момента. И двамата се нуждаехме от него.”

Liam-Hemsworth-Miley-Cyrus-2012-1120x787Редактор: Марина Делева