Как помагат ягодите, за да свалим 5 килограма за 5 дни

Май месец е, скоро ще тръгнем по плажовете, а ние още се притесняваме за излишните килограми. СПРЕТЕ. Решението е тук минус 5 килограма а дори и повече за 5 дни. Рай нали?
Тази вкусна диета е много полезна във всички апсекти на красотата. Еднакво важна е за здравия организъм и хубавата сияйна кожа, защото вътре във всяка ягодка е заключено истинско съкровище от микроелементи, които активират производството на колаген, отговорен за еластичността и младостта на кожата.
Ето защо маските с ягоди са на почит. Освен това ягодите се справят отлично и с негативните емоции, само 250 грама на ден – и може да унищожиш зараждащия се стрес.

Примерно меню в продължение на пет дни

 

Първия ден на обяд се консумират 250 грама ягоди, 1 краставица и 1 домат (задължително пресни), 150 грама варено пиле, напитка от позволените. За следобедна закуска – плодова салата в състава, на която влиза и чаша ягоди. За вечеря, няколко сварени картофи, зеленчукова салата с лимонов сок и зехтин, плюс чаша ароматни ягоди.

На втория ден от диетата обядът се състои от извара с ягоди и зеленчукова супа. В следобедните часове се хапва коктейл от ягоди и кисело мляко. За вечеря – варена риба с няколко листа маруля, печени чушки, тиквички.

На третия ден от диетата: чаша ягоди + салата краставици + кюфтета от телешко месо, сок. Следобедна закуска – смузи, приготвено с нискомаслено кисело мляко или обезмаслена сметана. Може да се добавят и други сезонни плодове и мед. За вечеря: омлет със спанак и зелен лук и отново любимите ягоди.
На четвъртия ден от диетата за обяд: 2 парчета ръжен сухар, смес от извара, ягоди, мента и авокадо, 150 мл йогурт. В следобедните часове една порция ягоди с крема сирене. Салата от цвекло, моркови, краставици, варено пиле – за вечеря. И, разбира се 250 грама ягоди.

Супа от карфиол, чушки и целина се приготвя за обяд на петия ден от диетата. В зеленчуковия бульон може да се добавят и гъби. Ягоди, разбира се. Може да се направи порция плодова салата. Следобедните часове – разбити ягоди в блендер с нискомаслено мляко. Вечеря – пилешки хапки + маруля + ягоди (250 г) с две чаени лъжички мед.

Резултатите от тази вкусна диета са наистина невероятни. Само за 5 дни може да се стопят 5-10 излишни килограми, при това не се налага да гладуваш и да се ограничаваш.