Моден черен петък

Всички спестяваме бели пари за черни дни. С дългоочакваните черни петъци, уикенди или седмици, тази сентенция придобива абсолютно ново и съвременно звучене! Вече не събираме цяла година за лятната почивка на море, за пищна Нова година или пък за „онова палто, което много си харесах в МОЛа”. В съвременната шопинг терапия царуват нови правила, които обърнаха нещата изцяло в наша полза. В дни като днешния можем да си позволим да си купим много повече от само едно нещо и именно за тези дни свиваме цяла година.

РАЗГЛЕДАЙ УНИКАЛНИТЕ ЧЕРНИ ОФЕРТИ И ПАЗАРУВАЙ НА ВОЛЯ МОДНИ ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ ТУК!!!

Сега не се вихрим да пазаруваме сезонно, и слава Богу. Наистина опитните шопинг маниаци знаят, че хубавите летни сандали се купуват зимата, а ботушките за снега си ги набавяме още в първите горещи дни на лятото. Така че, ако в края на деня се окаже, че сте се сдобили с 2-3 чифта сандали и само с един пуловер, това не означава, че сте пазарували грешно, а – умно.


black_days_2018_v2

РАЗГЛЕДАЙ И КУПИ ЧАНТИ С Високото качество на използваните материали, както и типичния за съвременната италианска мода изискан стил!!!


 Днес градът се събуди отрано и напълни МОЛовете и магазините, защото животът е движение и радост, а каква по-голяма радост от това да се сдобиеш с невероятни неща на ексклузивно ниски цени?


 

1

РАЗГЛЕДАЙ И КУПИ удобни и красиви обувки за всеки вкус!!!


 Нашата мисия за деня е да ви навигираме във виртуалното пространство, където черните етикети не вдигат стойност, а падат до минимум и има сериозна заплаха от абсолютен крах на системата. Ха ха! Не, шегуваме се! Пазарувайте смело и безразсъдно, защото само днес ще бъдете разбрани.


Нека започнем с най-търсения продукт по това време на годината, когато сме на прага на празнична фиеста, която ще продължи повече месец. Нейно величество РОКЛЯТА. Кой не я обича? Стиловете идват и си отиват, но има някои определени модели, които непоклатимо си стоят на почетната стълбица. Любителка на всички времена, елегантната, но не прекалено строга рокля, запазва своя статут на лидер и ни спасява в много случаи.

1

КУПИ рокли на феноменално ниски цени!!!


 Класическият пуловер – всички имаме поне по един такъв. Независимо дали го носим само в уюта на дома или го комбинираме по модерни начини, за да излезем с него навън, усещането, което носи тази дреха говори само за топлина и разкош. Плетеният пуловер е основно облекло в ежедневните дрехи, което е функционално, универсално и модерно. Възползвайте се от ниските цени на плетивата през този ден и зарадвайте освен себе си и някого, когото обичате с мека топлина.

3

КУПИ плетени модели на феноменално ниски цени!!!


 Денимът е оцелял десетилетия на промени в тенденциите. От 60-те години на дънките чарлстон с висока талия до разкъсаните дънки на 2018, мекият син плат е restyled и преработен през различните епохи. Но кои тенденции наистина осветяват модния свят? Изберете ги сами на изключително ниски цени!

1

КУПИ дънки на феноменално ниски цени!!!


 Модата има способността да взима нещо, което смятате, че мразите или че се използва само в краен случай и само с цел, без да има никаква естетическа стойност и да го превръща в must have аксесоар. Такъв е случаят с ръкавиците, които се оказва, че ще бъдат един от най-търсените атрибути тази зима.

1

КУПИ РЪКАВИЦИ на феноменално ниски цени!!!


 Спортът е неизменна част от живота на всяка уважаваща себе си, съвременна жена. Той не е задължение или привилегия само за избрани. Той е абсолютно естествен физиологичен процес, от който се нуждае нашето тяло и се е превърнал в рутина на деня ни, както поставянето на грим. А това да изглеждаме луксозно и добре, докато спортуваме и в същото време да се чувстваме удобно, си зависи само от нас.

1

КУПИ спортни дрехи на феноменално ниски цени!!!


 Гащеризонът е едно от най-великите открития на модата. Той е такъв моден обект, който събира в себе си универсалност, елегантност, удобство. Спестява много – както място в гардероба ви, така и време да решите какво да обличате. Комбинирането му с точния чифт обувки и правилните аксесоари е елементарно. Трябва да имате поне два в дрешната си селекция – един за лятото и един за зимата!

1

КУПИ гащеризон на феноменално ниски цени!