По-красив и по-модерен лайфстайл

Tri-Coastal Design

Водена от неизчерпаема страст и амбиция, Tri-Coastal Design създава обекти за дома и личността. Продуктите са резултат на творчески екип от дизайнери-мечтатели, които превръщат иновативните идеи във функционални продукти.


КУПИ керамична чаша фламинго

КУПИ диспенсър за течен сапун ананас

КУПИ портмоне фламинго

КУПИ плажни чехли 


Tri-Coastal Design е създадена през 1990 г. с цел да напълни пазара с красиво проектирани, висококачествени продукти. Марката се отличава от своите конкуренти с най-високия индустриален стандарт на пазара. Това им позволява да създават уникални, стилни, свежи и функционални продукти… продукти, които няма да намерите никъде другаде.Базирана в Уортън, Ню Джърси, с допълнителни офиси в Ню Йорк, Калифорния, Пуерто Рико, Италия, Канада, Милано, Лондон и Хонг Конг, а в България ще ги намерите само във vivre. Tri-Coastal Design е основният ресурс за продукти, подобряващи начина на живот, правейки го по-красив и по-модерен.Водени от неуморен фокус върху вдъхновението, иновациите и растежа, марката поема ангажимента да достави най-модерните продукти, които надхвърлят очакванията на партньори, потребители и търговци. Tri-Coastal Design поставя границата на високите постижения с цели и стратегии за постигането на една единствена върховна цел – 100% удовлетвореност на клиентите.От новородени до пораснали хлапета, от Великден до Коледа, от продукти за баня до домашни любимци… тези продукти ще задоволят наистина всички!


Освен всички позитиви, които ви представихме досега за Tri-Coastal Design, една от най-важните характеристики на компанията е, че тя работи в посока устойчиво развитие.Като водеща глобална компания за дизайн и производство, тя носи отговорността да бъде индустриална парадигма. Започвайки с устойчив дизайн, те заявяват, че ще намалят въздействието си върху околната среда, включвайки хармонични материали. Твърдо стоят зад позицията да продължат да прилагат инициативи, които гарантират и поддържат здравословно производство.


Bright & Bold

Колекция от всякакви модели тефтери и органайзери, посветена на ярките цветове, смели шрифтове и комбинация от традиционни занаятчийски хартии и материали от веганска кожа.

КУПИ различни модели тефтери и органайзери


Компанията търси най-актуалните тенденции и дизайнерският им екип работи непрекъснато, за да създава колекции, които са стилни и модерни, но и подходящи за всеки дом.


Дизайните, от които можете да избирате, са събрали в себе си една безкрайна джунгла от модели, цветове, форми, аксесоари и атрибути, които значително ще подобрят качеството на лайфстайла ви в посока градация на лукса и модерността.


Северно сияние

Колекция, вдъхновена от цветовете на aurora borealis, която включва няколко кутии в различни размери и широка гама канцеларски материали.

Скъпоценни метали

Харесва ви блясъка, харесва ви златното фолио и смелите принтове… тази линия е идеалното обобщение на стила glamour bright sparkle style!

 

КУПИ комплект от 6 блокчета с лепящи листчета

КУПИ маска за съм с пайети

КУПИ седмичен органайзер

КУПИ златен дневник

КУПИ дневник със спирала

КУПИ комплект три кутии с капак


Navy Blush

Колекция, вдъхновена от силните контрасти и смелите цветове, съчетава геометрично синьо-златен принт с розово и синьо-цветен принт, създавайки смесица от силни американски акценти.

КУПИ несесер за козметика

КУПИ чаша за чай

КУПИ комплект от 7 части и поставка


Stockholm

Мрамор, геометрични принтове, пастелни цветове и златни акценти … Стокхолмската колекция е задължителна за всички любители на северния стил.

КУПИ кубче с бележки и химикал

КУПИ седмичен органайзер

КУПИ комплект чаша и офис материали


Palm Beach Chic

Специална принтовка за онези от вас, които носят в себе си свежия полъх на крайбрежния морски бриз, солта на морето, златното на пясъка, зеленото на палмите и розовото на фламингото.

КУПИ комплект два етикета за багаж

КУПИ блокче с бележки

КУПИ портмоне ананас

КУПИ дневник със спирала


I Do, I Do!

За всички бъдещи булки, които искат да организират перфектната сватба, Tri-Coastal Design създадоха съвсем нова линия малки кутии, чанти и органайзери, за да се държи всичко под контрол!

КУПИ комплект 4 блокчета с мемо бележки

КУПИ термоизолираща чанта за обяд

КУПИ седмичен органайзер

КУПИ дневник за бележки


Любовни точки

Елегантна колекция в синьо, бяло и златно, с принтове на точки, подсладена от сладко котенце!

КУПИ комплект спортна бутилка и термоизолираща чанта за обяд

КУПИ седмичен органайзер

КУПИ комплект три кутии с капак


Продукти с романтичен и традиционен дизайн, изработени от цветя, пастелни цветове, препратки към европейските градове и класически формулировки. Всичко, което можете да си представите, събрани в едно!

КУПИ комплект маска за сън, чорапи и свещ

КУПИ комплект 6 химикала Shine

КУПИ тетрадка със спирала

КУПИ седмичен органайзер

КУПИ моливник с цветя


Редактор: Марина Делева