Модните експерименти на Лейди Гага

Лейди Гага може и да се представи перфектно на Super bowl, като накара целият свят да затаи дух по време на страхотното й изпълнение, на което дори пя с главата надолу, но модните прегрешения на тази симпатична жена са почти непростими.

301eed9e0d4a4761_outrageous-lady-gaga.preview

Гага има италианска жилка и не крие, че си пада по кулинарията, а наскоро дори издаде готварска книга, но дори това не е извинение за момента, в който се появи, облечена в тоалет от сурово месо. Може би това е намек за почитателите й, че намира храната дори и в модата?

c58c8e97f36f4495de22153dc6a052b0

И ако можем да приемем, че това облекло е сценичен атрибут, който има за цел да скандализира и е позволен на светски събития, макар и да не е, то нямаме какво да кажем за ужасяващия градски стил на звездата.

lad109121

Определено не оценихме и огромните токове, които ни напомняха по-скоро на костюм на Мерилин Менсън, отколкото на подходящ сценичен аутфит. Не крием, че харесваме звездата, но не можем да преглътнем очевидната липса на стил и дразнещата й нужда да провокира на всяка цена с недотам приличното си поведение.

1291414843_wd2010-lady-gaga-lg

Оставяме ви с кадри от стила на певицата, за да се убедите сами в правотата на думите ни и да си отговорите на въпроса – е ли това моден експеримент или откровена пошлост?